Μικρό το ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν επιτεύχθηκε στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να ζητεί και να παίρνει παράταση για λίγες μέρες ακόμη, με την ελπίδα πως θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα από μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής για την αγορά μετοχών.
Μέχρι στιγμής…

…το ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των διοικούντων της ΠΑΕ, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες υποχρεώσεις και… αμαρτίες του παρελθόντος. Το διάστημα αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να καταρτιστεί ο φάκελος για την αδειοδότηση της ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι διοικούντες, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει να κάνει με το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.
Αρκετοί απλοί φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν αγοράζοντας μία μετοχή, ωστόσο, απαιτείται μεγαλύτερη κινητοποίηση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και από τους επιχειρηματίες της περιοχής, για να επιτευχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν μετοχές από τα κάτωθι σημεία:
• Γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά από 9 π.μ. έως 5 μ.μ. και το Σάββατο από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.
• Μπουτίκ, τις ώρες των εντός έδρας αγώνων.
• Τόρης Χατζή ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421
• Hemingway bar, Κονταράτου 4, 6945680878
• Tabacco Club 58, Κουμουνδούρου 33, 6978062900
Η τιμή της κάθε μετοχής ανέρχεται στα 33€. Η ΠΑΕ επίσης ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι η πληρωμή για την αγορά των μετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω καταβολής του αντίστοιχου αντιτίμου στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 6258-135837-325 που είναι στο όνομα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Παρακαλούνται όσοι αγοράσουν μετοχές μέσω τραπέζης να προσέλθουν εντός 20 ημερών στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί το μητρώο των μετόχων. Για όσους δε βρίσκονται εκτός Βόλου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ τηλεφωνικά.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2421060350 και 2421034507.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις