Λ. Μπακάλης: Να μην υποτιμήσουμε το Μακροχώρι

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει αύριο Κυριακή (14/3, 15.00) ο Πύρασος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μακροχώρι, το οποίο έχει ήδη υποβιβαστεί. Η ομάδα του Βελεστίνου είναι το φαβορί για τη νίκη, πραγματοποιώντας στο δεύτερο γύρο εξαιρετική πορεία, με πέντε νίκες και…

…μία ισοπαλία στο ενεργητικό του.
Το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για την κατάκτηση ενός ακόμη «τριπόντου», αλλά με βασική προϋπόθεση να μην υποτιμηθεί η αντίπαλη ομάδα που θα παίξει για το γόητρό τους.
Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» και ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης που ζητεί από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή: «Τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι την είχαμε… πατήσει σε αγώνες με ομάδες που θεωρητικά ήταν αδύναμες. Οφείλουμε, λοιπόν, να μην υποτιμήσουμε το Μακροχώρι, αλλά να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πρέπει από την αρχή να επιβληθούμε για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και φυσικά να είμαστε προσεκτικοί και στην παραμικρή λεπτομέρεια».
Ο κ. Μπακάλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Τσίπι που από την περασμένη Τρίτη υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις