Δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός Βόλου

Ούτε… παραγγελία να είχε ο Ολυμπιακός Βόλου τα χθεσινά (13/3) αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League του Βορείου ομίλου. Το παιχνίδι Ζάκυνθος-Ηρακλής ήρθε ισόπαλο (1-1), ενώ η δεύτερη της κατάταξης Λαμία ηττήθηκε με 2-1 από τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.
Στο παιχνίδι…

…της Ζακύνθου χάθηκαν βαθμοί εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση, πίσω δηλαδή από τον Ολυμπιακό έχοντας ένα βαθμό λιγότερο, ενώ ο Ηρακλής δεν αποσπάστηκε κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Λαμία μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, η διαφορά αυτή μπορεί την Κυριακή να μειωθεί στους δύο, ενώ εκκρεμεί η ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του κύρους του αγώνα με τη Λαμία.
Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον Ολυμπιακό, εφόσον την Κυριακή (14/3)νικήσει τον Αιγινιακό στο ΕΑΚ, να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την Ζάκυνθο και να μειώσει παράλληλα τη διαφορά πέρα από τη Λαμία και από τον πρωτοπόρο Ηρακλή, μια και η βαθμολογική διαφορά θα παίξει ρόλο στο τέλος, ως προς τους βαθμούς που θα ξεκινήσουν οι ομάδες στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις