Οι λόγοι που σταματάει την προσπάθεια για τον ΠΑΟ ο Θεοδωρόπουλος

Η γραπτή δήλωση του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, με την οποία κάνει ξεκάθαρο ότι δε θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας νέας λαϊκής βάσης, ώστε να βοηθηθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα σεζόν, σόκαρε τον κόσμο της ομάδας.

Κι αυτό γιατί, πέρασε μόλις μια μέρα μετά την πρώτη επαφή που είχε ο γνωστός επιχειρηματίας με ομάδα παλαιμάχων και με βάση τα όσα υποστήριζαν οι τελευταίοι σε περίπου10 μέρες θα ακλουθούσε κι άλλη, ώστε να προχωρήσει με περισσότερες λεπτομέρειες το εγχείρημα.
Τι συνέβη, όμως, και ο κ. Θεοδωρόπουλος αποφάσισε να σταματήσει την προσπάθεια; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfm.gr:
*Ο mr. chipita είδε ότι δημιουργήθηκαν προσδοκίες στον κόσμο και ακούστηκαν ή γράφτηκαν υπερβολές. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός του να μπει και να αναλάβει την ΠΑΕ. Ηθελε, απλώς, να υλοποιήσει μια ιδέα, με πρωταγωνιστές τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και να κάνει την προσπάθεια για την αγαπημένη του ομάδα.
*Ο κ. Θεοδωρόπουλος ενοχλήθηκε με τη διαρροή των όσων συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση με τους παλαιμάχους. Δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα όσα συζητήθηκαν μέσα στην αίθουσα του Hilton, ούτε να βγουν προς τα έξω ονόματα συνεργατών, όχι, διότι, αποτελούσαν κάποιο… κρατικό μυστικό, αλλά διότι το όλο εγχείρημα ήταν σε πρώιμο στάδιο. Επίσης, πειράχτηκε με το όλο θέμα και την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, διακρίνοντας μια έλλειψη σοβαρότητας…
*Σκοπός του κ. Θεοδωρόπουλου δεν ήταν να «πουλήσει ελπίδα», αλλά να προτείνει μια λύση την οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του πίστεψαν. Από τη στιγμή που είδε ότι το πράγμα άρχισε να… ξεφεύγει και πολλοί να καταλαβαίνουν διαφορετικά και από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την ΠΑΕ αυτός (άλλωστε δεν το υποσχέθηκε και ποτέ), αποφάσισε να το τελειώσει πριν καν… αρχίσει.
Πηγή:sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις