Απόλλων από άλλη …κατηγορία, 0-5 τον Πηλέα (photos)

Σαρωτικός ήταν ο Απόλλων Καναλίων σήμερα το μεσημέρι (14/3, 15:30) στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με αντίπαλο τον Πηλέα. Η ομάδα του Κώστα Ρέπου παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου πέτυχε πέντε τέρματα, έχασε ευκαιρίες για άλλα τόσα και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φίλους του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που έδωσαν το παρών στα πέριξ του γηπέδου.

Ο Απόλλων επέβαλλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, κλείνοντας στο μισό γήπεδο τον Πηλέα και με ανάπτυξη που θα ζήλευαν ομάδες ανώτερων κατηγοριών κατάφερνε συχνά πυκνά να διασπά την αντίπαλη άμυνα.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κόκκαλης με κεφαλιά στο 10ο λεπτό, μετά από σέντρα του MVP της αναμέτρησης, Μωραΐτη. Τρία λεπτά νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τα Κανάλια με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πηλέα μετά από σουτ του Παναγιωτάκη. Το 2-0 σημείωσε με παρόμοιο τρόπο ο Κερμελής δέκα λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μωραΐτη, ο οποίος σέρβιρε και πάλι από τα δεξιά.

Στα υπόλοιπα 25 λεπτά του ημιχρόνου ο Απόλλων κατέβασε στροφές, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Πηλέα. Αντίθετα οι μελανόλευκοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κακή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου και με οργανωμένες αντεπιθέσεις να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα με την ομάδα των Καναλίων να εμφανίζεται και πάλι σοβαρή, πειθαρχημένη και με επιθετική ανάπτυξη για σεμινάριο. Οι προσπάθειες των παικτών του Κώστα Ρέππου ανταμείφτηκαν με τρία ακόμη τέρματα.

Το 0-3 πέτυχε με προβολή ο Γιαννακούρας στο 66′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόκκαλης με μακρινό σουτ έκανε το 4-0. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Καραβάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μωραΐτη.

Συνθέσεις:
Πηλέας (Σ. Κατσικαδάμος): Τριανταφύλλου, Χόνδρος, Μ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Αλβανόπουλος (12′ λ.τρ. Δεδούσης), Α. Ματθαίου, Κατσικαδάμος, Βαΐτσης (70′ Ηλ. Ματθαίου), Κ. Μπρισμπέος (65′ Χατζησταμάτης), Θάνος, Μπραχιμάι.
Απόλλων Καναλίων (Κ. Ρέππος): Μουράβας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Κόκκαλης (72′ Ψαθάς), Μωραΐτης (83′ Παπουτσής), Βασιλείου, Γιαννακούρας (78′ Καραβάς), Κερμελής, Παναγιωτάκης.

Ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις