Η επανεμφάνιση της ηγέτιδας Εύης Κυριατζίδου (photos)

Το σημαντικότερο γεγονός στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΟ Σερρών δεν ήταν τόσο η νίκη με 75-47 (αναμενόμενη με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων), αλλά η επανεμφάνιση της Εύης Κυριατζίδου. Μια παίκτρια που είναι ηγέτιδα για την ομάδα, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, μιας παίκτριας υπόδειγμα και πρότυπο για τις μικρότερες αθλήτριες – σε ηλικία – που διαθέτει ο Ολυμπιακός.

Η Εύη επέστρεψε στα παρκέ ύστερα από δυόμιση μήνες, λόγω του τραυματισμού της. Η τελευταία εμφάνισή της ήταν στο παιχνίδι με τους Τιτάνες στη Δράμα στις 6 Νοεμβρίου. Όλο αυτό το διάστημα έκανε μεγάλη προσπάθεια, υπομονή, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει και αυτή τον Ολυμπιακό να πετύχει το μεγάλο του στόχο, την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Χθες, στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σερρών αγωνίστηκε για 15 λεπτά περίπου, το χάρηκε η ίδια, το χάρηκαν οι συμπαίκτριές της, οι προπονητές της, οι διοικούντες, το χάρηκαν όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Πήρε ξανά το «βάπτισμα του πυρός», δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι της και όταν αποκτήσει και πάλι τον αγωνιστικό της ρυθμό – κι αυτό θα γίνει σύντομα – θα δούμε ξανά την Εύη που ξέρουμε, αυτή που… βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια.
Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δείχνουν, πως ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν οι παίκτριες του Ολυμπιακού που κάθονται στον πάγκο, το πρώτο καλάθι της Εύης Κυριατζίδου, με την επιστροφή της στα παρκέ. Το πετυχαίνει με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, είναι σουτ τριών πόντων και «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμπαικτριών της.
Μια ομάδα για να πάει μπροστά και να έχει επιτυχίες, θα πρέπει να έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι στον Ολυμπιακό είναι πραγματικά μια «δεμένη» οικογένεια. Αυτό φαίνεται στις προπονήσεις, στις αποστολές, στους αγώνες. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα έχει 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 κατηγορία και βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις