Στο 83΄ ο Αστέρας ισοφάρισε τον Πρωτεσίλαο 2-2

Αν και ο Αστέρας προηγήθηκε στο 35ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο αφού κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, αλλά οι Ριζομυλίτες κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο 83′.
Ο Νούσιας με σέντρα σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 35΄. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ…

…στον τερματοφύλακά τους Τίτα που ο διαιτητής δεν έδωσε αφήνοντας τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Πτελεού ισοφάρισε. Ο Σεσκλιώτης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά σε σέντρα-σουτ του Κόρκου.
Στο 72ο λεπτό ο Γ.Παναγιώτου έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με σουτ από το ύψος της περιοχής, για να έρθει στο 83΄ η ισοφάριση αυτή τη φορά από τη μεριά των γηπεδούχων, από τον Μυλωνά που εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έσειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα.
Η ομάδα του Ριζομύλου είχε δοκάρι στο 45΄με τον καραλόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ(Ανδρουτσόπουλος): Κουβελάς, Ρέβης, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Σεσκλιώτης (65′ Καραμανιώλας), Γάρος (55′ Ξέρας), Παπαγιαννόπουλος, Μαγγιώρος (46′ Μπατσικώστας), Περιβολιώτης, Νούσιας
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ(Ανδρωνάς): Τίτας, Χασιώτης, Ακριβός (68′ Ζαφειρίου), Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Σιαμανίκος (74′ Θ. Κόρκος), Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (90′ Λάμπος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις