Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημητρίου η Ιωλκός κέρδισε 3-2 τον Άρη

Η Ιωλκός σήμερα πήρε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στα δύο πρώτα τέρματα.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημητρίου η Ιωλκός πήρε αυτή τη σπουδαία νίκη αφού πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδος του. Ο παίκτης άνοιξε το σκορ στο 28ο δευτερόλεπτο ενώ στο 35΄διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ. Για τον Άρη…

…ο Στραβέλας είχε ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό με προβολή.
Στην επανάληψη, ο Πρέζας δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 60΄ για φάουλ που έκανε έξω από την περιοχή. Στο 75΄ο Τσελεπής με κεφαλιά έκανε το 2-2 και το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Λούμπαρδος με προβολή μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου στο 92ο λεπτό.

ΙΩΛΚΟΣ(Τσιαντάκης): Πρέζας, Τσιμπανάκος (60′ Πρωτούλης), Μαυρομμάτης (65′ Ντίκας), Στρούγγης, Λούμπαρδος, Καζδαρίδης, Ράμα, Τόντας, Συμεωνίδης (65′ Κεφαλάς), Δημητρίου, Κολτσίδας
ΑΡΗΣ(Βλαχόπουλος): Κουρίτας, Νινιιζόπουλος (80′ Βλαχόπουλος), Γκοτζόπουλος (46′ Τσελεπής), Γκατζούνας, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Καψιώτης, Στραβέλας, Μπαρμπούτας, Ζηρδέλης (75′ Παλάντζας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις