Φιλικά με την σερβική Μοράβα θα δώσει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού B.

Με δυο πολύ δυνατούς διεθνείς φιλικούς αγώνες και έναν αγώνα κυπέλλου συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την ΚΚ Μοράβα από τη Σερβία , η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 της χώρας της, από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Η KK Μοράβα εδρεύει στη πόλη της Vladicin Han στη νοτιοδυτική Σερβία, την περίοδο 2016-17 τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Α2 της χώρας της και αυτά τα δυο τεστ θα βοηθήσουν τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, αφού μετά και την τελευταία προσθήκη του Αλέξανδρου Λουλούδη το ρόστερ είναι πλήρες και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση τους.
Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 17.30 στο ΕΑΚ Βόλου, το Σάββατο η ομάδα θα αντιμετωπίσει, για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ την ομάδα του BC Αγριάς (πρώην Μεταμόρφωση) στις 17.00 στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εκ νέου στο ΕΑΚ Βόλου με την ΚΚ Μοράβα, πριν ή μετά τον αγώνα κυπέλλου της γυναικείας ομάδας με τον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις