Σαρωτικοί οι Δικηγόροι Βόλου, 5-1 την Έδεσσα

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Έδεσσας και διατήρησε το απόλυτο των βαθμών στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες ο Γιάννης Λιβογιάννης, με καρέ τερμάτων και μία ασίστ.

Το ματς διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και εξελίχθηκε σε αγωνιστικό μονόλογο των γηπεδούχων, οι οποίοι από το ημίχρονο κιόλας είχαν «κλειδώσει» τη νίκη.

Η ομάδα του Δ.Σ.Β. μέχρι στιγμής έχει κερδίσει εκτός έδρας την Αλεξανδρούπολη (0-4), έχει πάρει το εντός έδρας ματς με τις Σέρρες άνευ αγώνα, ενώ το εκτός έδρας ματς με την Καβάλα δεν διεξήχθη λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Την επόμενη αγωνιστική οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στην Ημαθία την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας.

Πρόσωπο της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Γιάννης Λιβογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε πληθωρική εμφάνιση, το επιστέγασμα της οποίας ήταν τα 4 γκολ που σημείωσε.

Οι Βολιώτες μπήκαν από την αρχή ζεστά κι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με κυριότερη τη στιγμή που η κεφαλιά του Κανταρτζή, ο οποίος κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να συναντήσει την εξαιρετική σέντρα του Σκυριανού, προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του κίπερ της Έδεσσας.

Τελικά το σκορ άνοιξε από μια στημένη φάση, όταν ο Δανόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά με πάσα στο Λιβογιάννη, ο οποίος από τη γωνία της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε ευθύβολο δεξί σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να απειλήσουν, με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ, με τον γκολκίπερ Μπακαλιάνο να εξουδετερώνει τον κίνδυνο. Οι Βολιώτες στη συνέχεια κατάφερουν να βρουν τα κενά στην άμυνα των φιλοξενουμένων και έκαναν το 2-0 με σκόρερ το Λιβογιάννη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά – πάσα του Αρβανιτόπουλου και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ, τον οποίο νίκησε με ψύχραιμο πλασέ.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι Βολιώτες ξετύλιξαν μια ωραία αντεπίθεση, με τον Αρβανιτόπουλο να συγκλίνει και να βρίσκει το Λιβογιάννη στην πλάτη της άμυνας. Ο νεαρός εξτρέμ του Δ.Σ.Β. απέφυγε τον εξερχόμενο κίπερ και με δεξί σουτ από πλάγια θέση έκανε το χατ-τρικ και έδιωξε το οποίο άγχος από τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Αποστόλη Ταμπακόπουλου, χωρίς να φορτσάρει, δημιούργησε και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει κι άλλο η διαφορά στο σκορ.

Το 4-0 πραγματοποίησε ο Δανόπουλος, ο οποίος κινούμενος στο δεύτερο δοκάρι υποδέχθηκε υποδειγματικά τη σέντρα του Λιβογιάννη από δεξιά και με γωνιακό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Ο στράικερ της ομάδας του Βόλου έφτασε έτσι τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, ενώ η ομάδα του Βόλου έκλεισε το ματς με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε ο Λιβογιάννης, ο οποίος κινούμενος από αριστερά διέσχισε το μισό γήπεδο, απέφυγε δύο αντιπάλους, πέρασε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και με προβολή την προώθησε στα δίχτυα.

Δ.Σ. Βόλου (Α. Ταμπακόπουλος): Μπακαλιάνος, Τζαρτζάνης (Βολιώτης), Γούσιος, Καπάτος (Γεωργακόπουλος), Σκυριανός (Τερλεξής), Μόσχος, Λυμπερδόπουλος, Κανταρτζής (Τσιαμήτας), Αρβανιτόπουλος (Σολιδάκης), Λιβογιάννης, Δανόπουλος. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Μπατής και Γούσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις