Συνέχεια στο σερί θέλει ο Ολυμπιακός Β. με Σταυρούπολη

Στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την Σταυρούπολη αγωνίζεται σήμερα στις 13.30 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έχοντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα (12) βρίσκονται μόνες στην κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστούν πως και σήμερα θα πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, συνεχίζοντας ακάθεκτες την πορεία τους προς την άνοδο στην Α1.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ, με τους Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριο Μπορίνο να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, πλην της Κατερίνας Νούλα, η οποία αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός 12αδας. Κανονικά θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Εύη Κυριατζίδου, η οποία επέστρεψε από τον τραυματισμό της (είχε αγωνιστεί στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σερρών στο Βόλο).
Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Βόλο για τη Θεσσαλονίκη με το προπονητικό δίδυμο να έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Ελένη Ζήτη, Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Κική Δημητριάδου, Εύη Κυριατζίδου, Δανάη Αγκάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Ιωάννα Τότση, Σταματία Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις