Άνετο διπλό για τον Ρήγα Φεραίο, 0-3 το Μακροχώρι

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στην Ένωση Αποστόλου Παύλου στο Μακροχώρι, την οποία συνδύασε και με νίκη (0-3). Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή, 15/3, 15.00) στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου…

…για την 22η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Αυτή είναι η 3η σερί νίκη για τον Ρήγα, ο οποίος έφτασε τους 40 βαθμούς και πέρασε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Τα γκολ στη νίκη του Ρήγα επί του Μακροχωρίου πέτυχαν οι Μπίκας (14΄, 51΄) και Μαλάκος (79΄).
Ανώτερος ο Ρήγας στο πρώτο ημίχρονο, δίκαια προηγήθηκε 0-1
Πολύ καλός ήταν ο Ρήγας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και δίκαια άνοιξε το σκορ (0-1). Η Ένωση Αποστόλου Παύλου είχε δευτερεύοντα ρόλο στο παιχνίδι και δεν απείλησε καθόλου την εστία του Κεφαλά.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στον Ρήγα. Ο Χατζής στο 13΄ δοκίμασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Παπαλαζαρίδη και κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ρήγας άνοιξε το σκορ. Ο Γουτούλης έβγαλε τη σέντρα και ο Μπίκας, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαλαζαρίδη, έδωσε από νωρίς προβάδισμα (0-1) στην ομάδα του. Στο 33΄ ο Ναουμίδης δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα και αυτή τη φορά, βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Μακροχωρίου.
Με γκολ του Μαλάκου στο 79΄, ο Ρήγας «κλείδωσε» το παιχνίδι
Ο Ρήγας ήταν εξίσου καλός και στο δεύτερο μέρος, αφού εκμεταλλεύτηκε τις δύο καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έτσι κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση επί της Ενώσεως Αποστόλου Παύλου (0-3). Λίγα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπίκας (στο 51΄) με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2. Στο 79΄ ο Μαλάκος με σέντρα σουτ έκανε το 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Ρήγα.

Ένωση Αποστόλου Παύλου: Παπαλαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Φουρτζίου, Ζαχαριουδάκης
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (80΄ Μπλούχος), Γουτούλης (70΄ Γεωργατζής), Μπίκας, Ζενούνι, Κεμάλι (64΄ Μαλάκος)

Σκόρερ: Μπίκας, Μαλάκος
Διαιτητής: Ι. Χανίδης
Βοηθοί: Γ. Παπαναστασίου, Α. Νταβέλας
Παρατηρητής: Δ. Καρακελίδης

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις