Πρώτος και καλύτερος ο Ο.Υ.Κ. Β. στον 9ο όμιλο του Πανελλήνιου πόλο Παίδων

Την πρώτη θέση στον 9ο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο παίδων κατέκτησε ο Ο.Υ.Κ.Β. και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η Νίκη προσπάθησε και έχασε το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης από τον Νηρέα Λαμίας, ενώ στον όμιλο αγωνίστηκαν επίσης η Ν.Ε. Λαμίας και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Όλοι…

…οι αγώνες διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. σημείωσε τέσσερις εντυπωσιακές νίκες και έδειξε πως ήταν μακράν καλύτερη ομάδα του ομίλου. Οι παίκτες του Γιώργου Ντόνα και του Θωμά Μεφσούτ στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν με άνεση 13-5 τη Ν.Ε. Λαμίας. Ακολούθησε το 14-0 επί του ΟΕΑ/ΝΑΒ, το 13-4 σε βάρος της Νίκης και το 14-7 επί του Νηρέα Λαμίας στην αναμέτρηση που αποτέλεσε έναν άτυπο τελικό για την κατάκτηση της πρωτιάς, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.
Εξαιρετική ήταν και η εικόνα της Νίκης, άσχετα αν τελικά περιορίστηκε στην 3η θέση του ομίλου. Οι πολίστες του Δημήτρη Καραναστάση σημείωσαν δύο εύκολες νίκες επί του ΟΕΑ/ΝΑΒ με 20-6 και της Ν.Ε. Λαμίας με 16-6, αλλά πέραν της ήττας από τον Ο.Υ.Κ.Β., έχασαν στον κρίσιμο αγώνα από τον Νηρέα Λαμίας με 12-10.
Ο τρίτος εκπρόσωπος του Βόλου στον 9ο όμιλο ήταν ο ΟΕΑ/ΝΑΒ. Με αρκετούς μικρότερους σε ηλικία παίκτες το συγκρότημα του Δημήτρη Κόφφα δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες για να διακριθεί. Έτσι, εκτός των δύο ηττών από τους συμπολίτες Ο.Υ.Κ.Β. και Νίκη, έχασε και από τις ομάδες της Λαμίας και συγκεκριμένα με 18-0 από τον Νηρέα και 12-2 από τη Ν.Ε. Λαμίας.
Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα στον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων είναι τα εξής:
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη 6-20
Ν.Ε. Λαμίας-Νηρέας Λαμ. 9-10
Νηρέας Λαμ.-ΟΕΑ/ΝΑΒ 18-0
Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ε. Λαμίας 13-5
Νίκη-Νηρέας Λαμ. 10-12
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ο.Υ.Κ.Β. 0-14
Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη 13-4
Ν.Ε. Λαμίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 12-2
Νηρέας Λαμ.-Ο.Υ.Κ.Β. 7-14
Νίκη-Ν.Ε. Λαμίας 16-6

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Ο.Υ.Κ.Β. 12
2. Νηρέας Λαμ. 9
3. Νίκη 6
4. Ν.Ε. Λαμίας 3
5. ΟΕΑ/ΝΑΒ 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις