Ήττα με 3-0 σετ από τη Λαμία για τις γυναίκες του Γ.Σ. Βόλου

Για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική της ΕΣΠΕΚΕΛ η ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Βόλου αντιμετώπισε τον Α.Ο. Λαμίας για την 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Γυμναστικού αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ και δεν αντέδρασε σε κανένα τομέα, με αποτέλεσμα να το χάσει με 11-25 από…

…την έμπειρη ομάδα της Λαμίας (συμμετέχει 2η φορά στα μπαράζ ανόδου, ενώ πέρυσι βγήκε 3η και έχασε την άνοδο).
Στο 2ο σετ η ομάδα του Βόλου μπήκε με άλλο αέρα ,λειτούργησε πολύ καλά στην τακτική του μπλοκ, στις επιθέσεις από το κέντρο και την διαγώνιο, ανέβασε την ποιότητα στη υποδοχή, επιτέθηκε κυρίως από τα άκρα, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με 22-25.
Στο 3ο σετ πίεσε μέχρι το 15-16, αλλά εκεί χάλασε η υποδοχή μας και οι αντίπαλοι πήραν προβάδισμα που το διατήρησαν μέχρι τέλους, κερδίζοντας και το τρίτο σετ με 18-25. Ήταν ένας αγώνας που αποζημίωσε τους θεατές που το παρακολούθησαν.
Τα σετ: 11-25, 22-25,18-25
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Α. Γιόλας – Ι. Ζήκος) Τσαπραίλη, Τρυπίλα, Πατσή, Ράμπου, Παιχνιδοπούλου, Σίμου, Μπαντέλη, Πατσιαλά, Κουριανίδου, Νικολιάδη, Ραμιώτη (L), Σταμοπούλου (L).
Ο επόμενος αγώνας είναι στη Καρδίτσα με αντίπαλο το ΣΠΑΚ για την 2η αγωνιστική του τουρνουά ανόδου.
Το Σάββατο αγωνίστηκε η ομάδα παγκορασίδων Β’ με αντίπαλο την Αργώ Βόλου και έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ 3-0 σετ (19-25, 22-25 ,27-29) στο ανεπίσημο πρωτάθλημα που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες με ομάδες της Μαγνησίας. Στην 1η αγωνιστική οι παγκορασίδες του Γ.Σ. Βόλου είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 σετ. Για την 3η αγωνιστική ο ΓΣΒ θα αγωνιστεί με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις