Έτοιμες για την 14η νίκη οι “ερυθρόλευκες” με Ολύμπια

Έτοιμος να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Σήμερα (5/2, 12.00) στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, οι «ερυθρόλευκες» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών υποδέχονται την Ολύμπια Λάρισας.

Το βολιώτικο συγκρότημα θέλει να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο προς την άνοδο, με τις παίκτριες των Καπουρνιώτη-Μπορίνου να δηλώνουν πανέτοιμες αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται «πονηρό», ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς διαθέτουν καλύτερη ομάδα, γεμάτο ρόστερ, με ποιοτικές λύσεις.
Η Ολύμπια βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Να θυμίσουμε, πως ο Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο δεν είχε… ιδρώσει ιδιαίτερα για να κερδίσει την Ολύμπια στο κλειστό της Νεάπολης, επικρατώντας τότε με 64-52. Το βολιώτικο συγκρότημα προετοιμάστηκε εντατικά όλη την εβδομάδα για το σημερινό παιχνίδι και χθες το μεσημέρι έγινε η τελευταία προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚ. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι νεαρές Βάλια Χούτα και Σταματία Διαμαντοπούλου.
Στην προσπάθεια για νίκη ο Ολυμπιακός χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ να καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας.
Το προπονητικό δίδυμο των Μιχάλη Καπουρνιώτη-Μάριου Μπορίνου θα στηριχθεί στις Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Κική Δημητριάδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Νένα Παγκαλίδου, Κατερίνα Νούλα, Χαρά Ντελή.

Το σημερινό πρόγραμμα
12.00 Ολυμπιακός Β.-Ολύμπια
13.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ρύσιο
13.00 Ασπίδα Ξαν.-Απόλλων Καλ.
13.30 Πυλαία-ΑΟ Σερρών
14.00 Τιτάνες-Σταυρούπολη
19.00 Ηρακλής-Πιερικός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις