Εκλογές στις 28 Μαρτίου και μετά η απόφαση για την κατηγορία

Την προκήρυξη εκλογών με σκοπό την είσοδο ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά τον σύλλογο, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Ξάνθης, στη Γενική Συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Οι εκλογές ορίστηκαν για τις 28 Μαρτίου, με το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να έχει και την ευθύνη της αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Οι λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας θα γίνουν γνωστές με ανακοίνωση που θα εκδώσει το μητρικό σωματείο.

Πριν την τοποθέτηση του κ. Ξάνθη, οι εκπρόσωποι των τμημάτων του Ερασιτέχνη πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κ. Παρασκευόπουλος ο οποίος μίλησε για τις επιτυχίες του κολυμβητικού τμήματος, καταθέτοντας παράλληλα τον οικονομικό απολογισμό.

Για τον στίβο τον απολογισμό έκανε ο κ. Φάτσης, τονίζοντας πως το τμήμα παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει θετικό πρόσημο στα οικονομικά του παρά το γεγονός πως επενδύει σε εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και από άλλα τμήματα του συλλόγου.

Για την υδατοσφαίριση το λόγο πήρε ο κ. Τσαρνάς, ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό στις επιτυχίες του τμήματος, τόνισε πως το πόλο δεν έχει επιβαρύνει το μητρικό σωματείο ούτε ένα ευρώ.

Ο Νίκος Μακρίδης κατέθεσε τον οικονομικό απολογισμό του τμήματος μπάσκετ, τονίζοντας πως ενώ η ομάδα έχει πολλά έξοδα δεν έχει τα αντίστοιχα έσοδα. Το κενό των εσόδων προσπαθεί να καλύψει με χορηγίες και διαφημιστικές πινακίδες στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας ενώ κλείνοντας ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Σε ερώτηση για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης, ο κ. Μακρίδης απάντησε πως ο Γιατρός που ήταν να βρίσκεται στο Κλειστό δεν ήρθε, χωρίς να ειδοποιήσει, με αποτέλεσμα να αργήσουν να βρουν αντικαταστάτη και να ακολουθήσουν τα γνωστά γεγονότα.

SYNELEFSI-782

Ο Στέλιος Κολόζος μίλησε για το βόλεϊ της Νίκης και ειδικά για το γυναικείο που παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να ανέβει κατηγορία δεν το κάνει για να μην επιβαρύνει οικονομικά το σύλλογο.

Για το τμήμα ποδοσφαίρου που ξεκίνησε από το «μηδέν» πριν περίπου 40 μέρες, μίλησε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Γκόλιας. Στάθηκε στο γεγονός πως έγινε προσπάθεια να μείνουν ποδοσφαιριστές των υποδομών της Νίκης με την Κ17 να αριθμεί 14 παιδιά, την Κ15 να μετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Η προσπάθεια να συγκεντρωθούν κάποια έσοδα μέσω οικονομικής ενίσχυσης στα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποίησαν οι Νέοι, δεν απέδωσε καρπούς καθώς το ποσό που μπήκε στο ταμείο ήταν μόλις 180€.

Ο κ. Γκόλιας ανακοίνωσε και την παραίτηση του προπονητή της Κ17, κ. Τσόγκα, με τον αντικαταστάτη του να ανακοινώνεται σύντομα. Η Νίκη Βόλου θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, εφόσον το επιθυμεί, διαβεβαίωσε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, μετά από επαφές με άνθρωπο της ΕΠΟ. Τέλος ο κ. Γκόλιας είπε πως θα επανασυσταθεί η ομάδα των Νέων Αθλητών, η οποία θα αγωνιστεί στη Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε ενώπιον περίπου 100 μελών, με τον κ. Μπλάνα, ταμία του συλλόγου, να δηλώνει πως τα μέλη που καταθέτουν τη μηνιαία συνδρομή είναι μόλις 144.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις