Οι Νέοι Αθλητές …στέλνουν τη Νίκη στη Γ’ Εθνική

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση είναι αλήθεια πως δεν έβγαλε «τίτλους» ειδήσεων. Άλλωστε και η ατζέντα της ήταν περιορισμένη. Πέρα από τους απολογισμούς των τμημάτων, που το γενικό συμπέρασμα είναι πως υπάρχει ένα νοικοκύρεμα και όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να μην φορτώσουν ελλείμματα στο μητρικό σωματείο, είχαμε και την αναμενόμενη προκήρυξη εκλογών, με τον κ. Ξάνθη να είναι ξεκάθαρος: «Είπαμε να γίνουν εκλογές για να έρθουν στη Νίκη άτομα με οικονομική επιφάνεια και διάθεση να προσφέρουν. Αλλιώς γιατί να γίνουν εκλογές;»

Βέβαια, σταχυολογώντας τις δηλώσεις των μελών του Δ.Σ., μπορούν να εξαχθούν κάποια πρώτα συμπεράσματα για τις προθέσεις των ανθρώπων που ηγούνται αυτή τη στιγμή του συλλόγου.

Ο κ. Γκόλιας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, τόνισε πως οι Νέοι Αθλητές θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ. Αυτό σημαίνει πως η πρόθεση και ο προγραμματισμός της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι να συσταθεί μία νέα ποδοσφαιρική ομάδα που θα σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε, αν υπήρχε σκέψη για συμμετοχή της Νίκης σε τοπική κατηγορία, ποιος ο λόγος να δηλωθούν οι Νέοι Αθλητές στο ίδιο πρωτάθλημα…

Η διαβεβαίωση ανθρώπου της ΕΠΟ πως οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς “εθελούσιων” υποβιβασμών θα ισχύσει από τη χρονιά 2016-17, δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 28ης Μαρτίου, να σχεδιάσει χωρίς απρόοπτα την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το εγχείρημα απαιτεί εκτός από «εργάτες», ανθρώπους που στη δύσκολη οικονομική συγκυρία θα μπορούν να βοηθήσουν. Το αν θα δηλώσουν παρών οι οικονομικά επιφανείς Νικιώτες θα φανεί την 28η του Μάρτη. Ο Γιάννης Ξάνθης είπε, σχετικά, πως αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν να το κάνουν μέσα από το Δ.Σ.: «Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν πως υπάρχουν δύο τρεις άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά αλλά εξωδιοικητικά. Δηλαδή, θα υπογράφω εγώ σαν Πρόεδρος, αν προταθώ, και μόλις πιάσει λίγο τρικυμία να πηδήξουν από το καράβι;»

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις