Ο μπαμπάς Στρολ αγοράζει μετοχές και ο γιος πάει στη Force India

Ήδη, ο Λανς Στρολ έχει τη… στάμπα του «pay driver», αφού ο πατέρας του, Λόρενς, τον έβαλε στη Formula1 με ένα ποσό, που εκτιμάται ότι αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 68,2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, με την κίνηση που φέρεται να ετοιμάζει ο Λόρενς, ο Λανς θα δεχτεί ακόμα πιο έντονη κριτική.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Italiaracing, σκοπεύει να αγοράσει ένα μερίδιο μετοχών στη Force India, η οποία βρίσκεται σε φάση αλλαγής ονομασίας και θέλει να αγκαλιάσει περισσότερο την παγκόσμια αγορά, αφού αυτό δεν επετεύχθη με τον Βιτζέι Μαλία στο τιμόνι.

Άλλωστε, η ομάδα του Σίλβερστοουν έχει εδραιωθεί ως η καλύτερη από τις μικρότερες και μη εργοστασιακές ομάδες, αφού είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Εφόσον, λοιπόν, ισχύσει κάτι τέτοιο, ο Λανς Στρολ θα αποτελέσει τον νέο ομόσταυλο του Σέρχιο Πέρεζ, αφού λογικά θα προτιμηθεί από τον Εστεμπάν Οκόν.

Με άλλα λόγια, θα ο νεαρός Καναδός θα αναφερθεί ως… βυσματίας, δηλαδή ότι με μέσον θα βρεθεί σε μία άλλη ομάδα, όπως έγινε και με την είσοδό του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι προς το παρόν φήμες και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή αν θα διαψευστούν από τη Force India.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις