Την Αναγέννηση υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Μαγνησιώτικης ομάδας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας….

 

…Η ομάδα του Κενταύρου, μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Θριάμβου, την προηγούμενη Κυριακή στην Αθήνα, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες, επί ενός αντιπάλου που έχει για φέτος τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Αγριάς, την παραμονή στη κατηγορία. Στην Μαγνησιώτικη ομάδα επανέρχεται ο αρχηγός της ομάδας, Διονύσης Κρατήρας (δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια λόγο τιμωρίας), ενώ η ψυχολογία των νεαρών αθλητών του Γιάννη Τσιάπα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς “καλεί τους φίλους της ομάδας και το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας, να δώσει το παρόν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο τους αθλήματος της Χειροσφαίρισης. Η ομάδα μας που εκπροσωπεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Μαγνησιώτικο αθλητισμό στις εθνικές κατηγορίες, θέλει στον πολύ σημαντικό αγώνα του Σαββάτου, τη ένθερμη παρουσία του φίλαθλου κοινού για να πετύχει μια νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στους φετινούς της στόχους.”

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας – ΓΑΣ Καματερού
Κένταυρος Αγριάς – Αναγέννηση Βύρωνα
ΟΦΝ Ιωνίας – Θρίαμβος Αθηνών
Ολυμπιακός Κερατσινίου – Έσπερος Καλλιθέας
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – Βριλήσσια

Σε Live streaming ο σημερινός αγώνας της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς με την ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα, για την 3η αγωνιστική της Α2 εθνικής Κατηγορίας.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 17.00 και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις