Τέσσερα μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο κανόε καγιάκ

Τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα, αλλά και η 5η θέση στη γενική κατάταξη, ήταν ο απολογισμός για τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες στο 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Οι αθλητές…

…και οι αθλήτριες του Βολιώτικου Ομίλου ήταν εντυπωσιακοί στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου και συγκεντρώνοντας 122,5 βαθμούς, κατάφεραν να πάρουν την 5η θέση σε σύνολο 19 σωματείων.
Η παρουσία του Ν.Ο.Β-Α. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη, αφού όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν πήραν βαθμούς σύμφωνα με το καινούριο τρόπο και βοήθησαν στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.
Πρόκειται για μια επιτυχία που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον Ν.Ο.Β-Α, το μέλλον του οποίου προδιαγράφεται, αν μη τι άλλο λαμπρό, στο άθλημα του κανόε καγιάκ.
Οι δύο έφοροι του τμήματος, κ. Στέφανος Μπασδάνης και κ. Σουγγάρης Βασίλης, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και στους προπονητές κ. Κατώγια Κώστα και κ. Θέο Βαγγέλη. Οι εμφανίσεις και οι επιτυχίες τους απέδειξαν ότι ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου βρίσκεται δικαίως ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Αρκετοί από τους αθλητές είναι πολύ νέοι στο άθλημα και έδειξαν ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για τον ΝΟΒΑ.
Για να συγκεντρωθούν οι 122,5 βαθμοί συνέβαλαν και οι 18 αθλητές του Ν.Ο.Β-Α που συμμετείχαν στους αγώνες, τόσο με τις πανελλήνιες νίκες τους όσο και με τα πλασαρίσματά τους.
Τέλος, ο ΝΟΒΑ επευθύνει τις ευχαριστίες προς τους γονείς των αθλητών του τμήματος που είναι δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν έμπρακτα το τμήμα σε κάθε του προσπάθεια.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Χρυσά μετάλλια
Κ1 200μ. Προαγωνιστική Κορασίδων: Αντάμη Κατερίνα
Αργυρά μετάλλια
Κ2 200μ. Παίδων Αρχαρίων: Σιρίν Κωνσταντίνος – Σιάτρας Ευάγγελος
Χάλκινα μετάλλια
Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Σπυρέλη Μαριέττα
Κ1 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Σιρίν Κωνσταντίνος
4η Θέση
Κ2 500μ. Παγκορασίδων: Στεργιοπούλου Ευαγγελία – Λιάρου Σωτηροπούλου Μελένια
6η Θέση
Κ1 500μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Σπυρέλη Μαριέττα
7η Θέση
Κ1 1000μ. Παμπαίδων: Παρδάλης Χρήστος
Κ1 200μ. Παμπαίδων: Σουγγάρης Δημήτριος
Κ2 200μ. Παμπαίδων: Γιαννακούλας Ορέστης – Σπυρέλης Δημήτριος
8η Θέση
Κ1 500μ. Παγκορασίδων: Λιάρου Σωτηροπούλου Μελένια
9η Θέση
Κ1 200μ. Παίδων Αρχαρίων: Σιάτρας Ευάγγελος
Συμμετοχή σε προκριματικούς και ημιτελικούς
Βήτας Θωμάς, Γιαννουλάκης Ηλίας, Ευσταθίου Δημήτριος, Ρασβάνης Ανδρέας. Πατρώνη Δήμητρα, Αγγελόπουλος Μάξιμος, Γραμμενής Αλέξιος, Γραμματίκας Θωμάς
Αναλυτικά η ομάδα του Ν.Ο.Β-Α. που συμμετείχε στους αγώνες, είναι η εξής:
Αγγελόπουλος Μάξιμος, Αντάμη Κατερίνα, Βήτας Θωμάς, Γιαννακούλας Ορέστης, Γιαννουλάκης Ηλίας, Γραμματίκας Θωμάς, Γραμμενής Αλέξιος, Ευσταθίου Δημήτριος, Λιάρου Σωτηροπούλου Μελένια, Παρδάλης Χρήστος, Πατρώνη Δήμητρα, Ρασβάνης Ανδρέας, Σιάτρας Ευάγγελος, Σιρίν Κωνσταντίνος, Σουγγάρης Δημήτριος, Σπυρέλη Μαριέττα, Σπυρέλης Δημήτριος, Στεργιοπούλου Ευαγγελία
Συνοδοί της αποστολής ήταν ο έφορος του τμήματος κ. Σουγγάρης Βασίλης και οι προπονητές κ. Κατώγιας Κώστας και κ. Θέος Βαγγέλης.
Ο πρόεδρος κ. Γεροβασίλης Χρήστος και το Δ.Σ του Ν.Ο.Β-Α. συγχαίρουν το τμήμα για τις επιτυχίες και εύχονται καλή συνέχεια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο στο Σχινιά.
• Πέντε αθλητές του Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με την προπονήτριά τους κατεβαίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Σχινιά όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπριντ Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις