“Σίφουνας” οι κορασίδες του B.C. Volos 86-21 την Ανάληψη (60 photos)

Άνετα και χωρίς την παραμικρή δυσκολία η ομάδα κορασίδων του B.C. Volos νίκησε το βράδυ της Τρίτης (17/3) με 86-21 την Ανάληψη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του B.C. Volos να…

…πετυχαίνει την όγδοη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Γιάννης Καρακατσούνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, ενώ η Σταματία Διαμαντοπούλου, η οποία έχει κληθεί στην Εθνική κορασίδων και μετέχει κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις με το εθνικό μας συγκρότημα, πέτυχε ρεκόρ πόντων φέτος, καθώς «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 51 πόντους. Πολύ καλή απόδοση είχε η Έλενα Κωστοπούλου, η οποία σημείωσε 16 πόντους.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το B.C. Volos είναι το Σάββατο 21/3, όπου και θα αντιμετωπίσει στις 9.30 π.μ. τον Ολυμπιακό Βόλου στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.
Δεκάλεπτα: 07-22,11-49,16-68,21-86
B.C.VOLOS (Ι. Καρακατσούνης) Πατσαλή 2, Ζαρμπούνη, Χούτα 5, Κοντομήτρου, Πλατανιώτη 6, Ντελη 4, Ράπτη 2, Διαμαντοπούλου 51, Πλιακογιάννη, Σουλδάτου, Κωστοπούλου 16, Νιαώτη 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις