Το πρόγραμμα της 37ης Ανάβασης Πορταριάς “AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ”

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, αλλά Πρωτάθλημα χωρίς ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ δεν γίνεται!!

Παρά του ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θέλει ακόμη δύο αγώνες, βρίσκεται σε πλήρη δράση και παραμένει αναμφίβολα ένας ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός που προσελκύει πάντα πολλές συμμετοχές και πολλούς θεατές σε κάθε αγώνα. Ο 7ος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο όμορφο Πήλιο και την πάντα φιλόξενη Πορταριά, όπου εδώ και 37 συνεχή χρόνια υποδέχεται την ομώνυμη Ανάβαση στις 23-24 Σεπτεμβρίου.

Δελτίο Τύπου Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου

Η 37η Ανάβαση Πορταριάς “AEGEAN Kαραλής” διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου” (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ) και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφερειακής Ενότητας Ν. Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου – Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) που κάθε χρόνο είναι αρωγοί στην προσπάθεια του Σωματείου.

Η Ανάβαση θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή μήκους 3,1 χιλιομέτρων σε τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Πορταριάς από τη διασταύρωση Σταγιατών έως το χωριό Πορταριά, μια διαδρομή με ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης αλλά και πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια και εξεύρεση του κατάλληλου ελαστικού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων του ΣΟΑΑ Ενιαίου με τα SkodaFabia.

STAFYLOPATIS

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά το Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από τις 09:00 έως τις 10:30, καθώς και τη διεξαγωγή των Χρονομετρημένων Δοκιμών στις 12:00. Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τα δύο σκέλη του αγώνα με το πρώτο να ξεκινά στις 10:00.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.

Ραντεβού στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ !!

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα μας.

aegean karalis 782x100

Το πρόγραμμα του αγώνα:

program str

 DSC 0015

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις