Σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών νομού Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Α’ Σκοπευτικοί Αγώνες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, την περασμένη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου. Οι αγώνες άρχισαν με το καλωσόρισμα του προέδρου του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου κ. Δημητρίου Καρπίδα και στη συνέχεια έλαβε…

…το λόγο ο προπονητής του Σ.Σ.Β. κ. Νικόλαος Μίχας, ο οποίος αφού ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους τη λειτουργία των όπλων, τα μέτρα ασφαλείας, τον κανονισμό αγώνων οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν τον αγώνα.
Δημιουργήθηκαν τέσσερις σειρές βολής των πέντε ατόμων και αφού έριξαν δοκιμαστικές βολές ξεκίνησαν τον αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
Πρώτος νικητής: Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κων. Καραδήμας (9/10)
Δεύτερος νικητής: Εφ. Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) κ. Κων. Χριστόπουλος (7/10)
Τρίτος νικητής: Εφ. Ανθυπολοχαγός (ΤΧ) κ. Στ. Ανδρινός (5/10)
Τρίτος νικητής: Εφ. Λοχαγός (ΠΖ-Σ) κ. Χρήστος Πούλιος (5/10)
Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και δίπλωμα συμμετοχής και στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους δίπλωμα συμμετοχής.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων, Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κωνσταντίνος Καραδήμας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους και τους κάλεσε να συμμετέχουν στην σκοπευτική ομάδα του Συνδέσμου προσερχόμενοι κάθε Σάββατο 10-1 π.μ. στο σκοπευτήριο για προπόνηση.
Επίσης, συγχαρητήρια δόθηκαν στον πρόεδρο του Σ.Σ.Β. κ. Δημήτρη Καρπίδα και στον προπονητή του κ. Νικόλαο Μίχα για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και την ευγενική φιλοξενία τους.
Οι αγώνες έκλεισαν με την καθιερωμένη φωτογραφία στο χώρο των αγώνων και με τις καλύτερες εντυπώσεις και συναισθήματα από τους διαγωνιζόμενους εφέδρους αξιωματικούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις