Επιτυχίες ιστιοπλόων του ΟΕΑ/ΝΑΒ σε Πανελλήνια πρωταθλήματα

Συνέχεια των επιτυχιών για τους αθλητές του ΟΕΑ/ΝΑΒ στους περιφερειακούς αγώνες ιστιοπλοΐας και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Ιτέα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist 2015,την πρώτη θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας κατέκτησε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας…

…τριγώνου του ΟΕΑ/ΝΑΒ, Βιολέττα Αντωνοπούλου.
Επίσης, στους ίδιους αγώνες την τρίτη θέση στα αγόρια στην Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας κατέκτησε ο αθλητής Γιώργος Σπανός, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών optimist.
Με αξιόλογες επιδόσεις συμμετείχαν επίσης οι: Ανατολή Λαρυγγάκη, Ιάσων Πινιάρης και Ιωάννης Σάρκος.
Οι επιτυχίες των αθλητών ιστιοπλοΐας του ΟΕΑ/ΝΑΒ συνεχίστηκαν και στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκάφη τύπου Laser Bug που διεξήχθη στις Σπέτσες, με την μοναδική εκπροσώπηση του Βόλου στους συγκεκριμένους αγώνες της αθλήτριας ιστιοπλοΐας τριγώνου του ΟΕΑ/ΝΑΒ Αλκμήνη Αγγέλη να κατακτά επαξίως την τρίτη Πανελλήνια θέση στην κατηγορία της και να κάνει υπερήφανους όλους τους φίλους της ιστιοπλοΐας της περιοχής μας.
Οι συγκεκριμένες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών της ιστιοπλοΐας του ΟΕΑ/ΝΑΒ και στα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής για την πρόοδο της βολιώτικης αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και μοναδικό εκπρόσωπο της τον ΟΕΑ/ΝΑΒ που οφείλονται στον ακούραστο προπονητή ιστιοπλοΐας Γιάννη Περιβολιώτη και στις προσπάθειες των αθλητών του.
Τις αγωνιστικές αποστολές συνόδευσαν ο προπονητής κ. Ιωάννης Περιβολιώτης και γονείς αθλητών.
Το διοικητικό συμβούλιο και όλη η αθλητική οικογένεια του ΟΕΑ/ΝΑΒ συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες και τον προπονητή τους Ιωάννη Περιβολιώτη για τις επιτυχίες τους και για την άξια εκπροσώπηση της βολιώτικης ιστιοπλοΐας και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες. Επίσης, ευχαριστούν τους γονείς και τους χορηγούς για την συμβολή τους στην πετυχημένη συμμετοχή της αποστολής στους αγώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις