Ο Κώστας Μπράτσος στο τιμόνι της ομάδας Νέων της Νίκης

Στην ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο νέος προπονητής θα αναλάβει την ομάδα Νέων του Συλλόγου αντικαθιστώντας τον Τάκη Τσόγκα που πρόσφατα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Μπράτσο ως προπονητή της ομάδας Νέων του Συλλόγου.
Ο κ. Μπράτσος έχει εργαστεί στις ομάδες του Σαρακηνού, της Α.Ε. Διμηνίου, της Αγίας Παρασκευής, με την οποία πέτυχε άνοδο στην Α΄ Τοπική κατηγορία, αλλά και στις Ακαδημίες της τελευταίας έχοντας παρουσιάσει πλούσιο έργο.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια προπονητικής, ακόμα και διεθνή, ενώ έχει ειδικευθεί στην προπόνηση νεαρών ποδοσφαιριστών και στη διαχείριση γονέων και αθλητών.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.
Είναι μία συνεργασία προοπτικής και ευελπιστούμε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στην προσπάθεια που θα γίνει το καλοκαίρι για τη δημιουργία-σύσταση των δύο ομάδων του συλλόγου (μία στο Β΄ Τοπικό και μία στη Γ΄ Εθνική) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων να βρίσκονται την Τετάρτη 18/03/2015 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς για γνωριμία με τον νέο προπονητή και προπόνηση.
Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο να βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων για προπόνηση με τον κ. Σπυριδάκη.
Εκ της Διοικούσας Επιτροπής.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις