Δύο μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’. Τον Βόλο εκπροσώπησε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες, ο οποίος απέδειξε ότι εκτός από ένδοξο παρελθόν και παρόν έχει και ελπιδοφόρο μέλλον στο συγκεκριμένο άθλημα. Πιο αναλυτικά η Βασιλική Κοφίδη μετείχε στο σόλο και…

…στις φιγούρες. Στο σόλο η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ εξαιρετική ήταν και στις φιγούρες ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Από την άλλη πλευρά η Αναστασία Δοδοντζίδη παρά το νεαρό της ηλικίας της πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση. Έλαβε μέρος στο αγώνισμα των φιγούρων και κατέλαβε την 53η θέση σε σύνολο 100 αθλητριών, η οποία θεωρείται τιμητική για την ταλαντούχα Αναστασία, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα σε αγώνες τόσο σημαντικούς.
Στις τάξεις του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟΒΑ επικρατεί ικανοποίηση και οι άνθρωποί του συγχαίρουν τις δύο αθλήτριες για την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα ελπίζουν ότι η φετινή χρονιά θα προσφέρει ανάλογες χαρές και επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του αθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις