Έναρξη χρονιάς για την himera sailing school

Την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής σαιζόν για την ανοικτή θάλασσα προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ. Η πρώτη σειρά των ανοιξιάτικων τμημάτων, όλων των επιπέδων (τμήμα κυβερνητών/advanced group/skippers group) θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου, ενώ παράλληλα…

…θα πραγματοποιηθούν και δύο ενημερωτικές συναντήσεις για τους ενδιαφερόμενους την Τρίτη και Τετάρτη 1-2 Μαρτίου από τις 19.00 ως τις 21.30 στα γραφεία του ομίλου, Ιάσονος 141-4ος όροφος. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link : http://www.himera-sailing.gr/ekpaideush.
Στο μεταξύ, το Σάββατο 20/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της σχολής στο καφέ-μπάρ «4 εποχές» και απονεμήθηκαν τα διπλώματα κυβερνητών όλων των τμημάτων της περσινής χρονιάς. Η βραδιά ξεκίνησε με το live των «the eager» σε δυνατούς ροκ ρυθμούς και ήχους και συνεχίστηκε με τις απονομές των διπλωμάτων παρουσία της κυρίας Εριφύλης Βαρδάκη, προέδρου του ΙΟΒΑΘ και αντιπροέδρου της επιτροπής ανοικτής θαλάσσης της Ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση των δώρων στους πέντε τυχερούς των ισάριθμων φλουριών, οι οποίοι και κέρδισαν τρία δώρα από το Crossfit Volos του Γιάννη Ρήγα, τον οποίο και η σχολή ευχαριστεί θερμά, μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Outdoor και ένα ημερήσιο ταξίδι προσφορά της σχολής.
Η σχολή ευχαριστεί πολύ όλους τους μαθητές και φίλους που έδωσαν το «παρών» στην δυνατή ροκ βραδιά και εύχεται σε όλους μια καλή και δυνατή ιστιοπλοϊκή χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις