Δοκιμασία στη Μόσχα με ΤΣΣΚΑ για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (20:00) από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και μπορεί το έργο του να είναι δύσκολο, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξει η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ από τι… μέταλλο είναι φτιαγμένη.

Και δύο 24ωρα, μάλιστα, πριν υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε! Δηλαδή, μέσα σε δύο μέρες, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τις δύο τελευταίες «βασίλισσες» της γηραιάς ηπείρου, σε μία πραγματική… διαβολοβδομάδα!
Κόντρα στον… παλιόφιλο Δημήτρη Ιτούδη, λοιπόν, οι «πράσινοι» θα ψάξουν την έκπληξη, τα πράγματα, ωστόσο, μόνο εύκολα δεν είναι, ειδικά από τη στιγμή που η «αρκούδα» δεν έχει -ακόμα- πραγματοποιήσει πειστική εμφάνιση στη σεζόν, ενώ προέρχεται από… άνετη ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, αλλά και τη ζόρικη επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο.
Οι Ρώσοι, συνεπώς, θέλουν ένα ξέσπασμα και αυτό θα επιδιώξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος, να σημειώσουμε, έχει καταφέρει να φύγει τέσσερις φορές με το ρoζ φύλλο από την έδρα της ΤΣΣΚΑ, σε σύνολο 15 αγώνων, από το 2000.
Πέρυσι, θυμίζουμε, με τον Γιώργο Βόβορα πρώτο προπονητή σε εκείνο το ματς, ο Εξάστερος έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά οι Μοσχοβίτες πήραν, τελικά, τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις