«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το Βέλγιο»

Όλα για όλα κόντρα στο Βέλγιο θα δώσει η Εθνική, για να μείνει κοντά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου των προκριματικών, σύμφωνα με τον Μίκαελ Σκίμπε. Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με την Εσθονία:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πολλοί παίκτες δεν έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται με τις ομάδες τους. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πίεση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήραμε έναν βαθμό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας, πάμε να τα δώσουμε όλα στο ματς με το Βέλγιο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης».
Για το αν θα είναι τελικός το ματς με το Βέλγιο: «Όχι απλά θα είναι τελικός. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες μετά το σημερινό αγώνα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, για να μείνουμε κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης».
Για το αν θα αλλάξει το αρχικό σχήμα στο ματς με το Βέλγιο: «Θα αλλάξει η 11άδα, θα επανέλθει ο Σωκράτης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες με τους υπόλοιπους παίκτες. Προφανώς η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική».
Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος. Φτάνει αύριο το πρωί και θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι, και αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις