Μάθημα ζωής από τους “Αργοναύτες” στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου (photos)

Μ’ έναν αγώνα μπάσκετ διαφορετικό από τους συνηθισμένους επέλεξε το 3ο Γυμνάσιο Βόλου να γιορτάσει την αυριανή παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στο αναπηρικό κίνημα. Έτσι, η μαθητική κοινότητα, με επικεφαλής τη διευύντρια κα Νίκη Ρηγάκη και με υπεύθυνους τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Δημήτρη Σπανόπουλο και τη φιλόλογο κα ασημίνα Σαρδέλλη, υποδέχτηκαν τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μπάσκετ ΑμεΑ Αργοναύτες…

 

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου των ΑμεΑ Αργοναύτες κ. Νίκος Μαλάτος, όσο και ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος, μίλησαν στα παιδιά για το μπάσκετ σε καρότσι, ενώ στη συνέχεια έγινε και φιλικός αγώνας μεταξύ τους, όπου τα παιδιά κάθισαν στα καροτσάκια κι έπαιξαν συμπαίκτες και αντίπαλοι με τους Αργοναύτες.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του σχολείου με τους καθηγητές τους, ενώ οι παίκτες των Αργοναυτών έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό απ’ όλη τη σχολική κοινότητα. Στο τέλος της εκδήλωσης, η κα Ρηγάκη προσέφερε στον κ. Νίκο Μαλάτο μια μπάλα μπάσκετ, ενώ η κα Σαρδέλλη προσέφερε δημιουργίες των παιδιών με θέμα τη σημερινή εκδήλωση μα και την παγκόσμια μέρα ατόμων με αναπηρία.

Ήταν μια δυνατή εμπειρία για όλα τα παιδιά κι ένα μάθημα ζωής από τους ΑμεΑ Αργοναύτες. Δείτε τις φωτό που ακολουθούν…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις