Επιτυχίες του ΝΟΒ-Α στους Χειμερινούς της συγχρονισμένης

Το Σαββατοκύριακο 9-10/1/16, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α΄ (13 ετών), με πολύ καλή παρουσία από τις μικρές αθλήτριες του ΝΟΒ-Α.

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες comen , οι μικρές συγχρονίστριες κατέκτησαν την 7η θέση σε 11 Ομαδικά: Γκαγιάννη Νεφέλη Αικατερίνη, Κουτσελίνη Αναστασία, Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα, Δεληγιάννη Ελένη, Τσέντζου Παρασκευή, Δοδοντζίδη Αναστασία, Καραγιάννη Κυριακή.

Στις Φιγούρες σε 125 συμμετοχές, κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις οι: Γκαγιάννη Νεφέλη Αικατερίνη 37η, Κουτσελίνη Αναστασία 46η, Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα 48η, Δεληγιάννη Ελένη 49η, Τσέντζου Παρασκευή 54η, Δοδοντζίδη Αναστασία 67η, Καραγιάννη Κυριακή 71η, Κοπατσάρη Βασιλική-Ζωή 113η.

Στα Ντουέτα οι: Κουτσελίνη Αναστασία και Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα κατέκτησαν την 11η θέση και
Οι: Δοδοντζίδη Αναστασία και Δεληγιάννη Ελένη την 16η θέση.

Αποτέλεσμα της πολύ καλής παρουσίας, ήταν η επιλογή δύο συγχρονιστριών, της Κουτσελίνη Αναστασίας και της Τσέντζου Παρασκευής, για την Εθνική Ομάδα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 23-24/1/2016 οι Χειμερινοί Αγώνες Κορασίδων Β΄ και η Ημερίδα Αστεριών 5, 6 και 7, με τη συμμετοχή 174 αθλητριών.

Ο ΝΟΒ-Α ήταν η ομάδα που θριάμβευσε, αφού πρωτοστάτησε με την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων και μία πρώτη θέση.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν:

Στο Ντουέτο με τις: Ιωάννου Χρυσούλα και Φραγκάκη Ελένη

Στο Ομαδικό με τις: Βαλιανάτου Χριστίνα-Ευτυχία, Ιωάννου Χρυσούλα, Καράγγελου Ζωή, Μαντζαφλέρη Γεωργία, Μπουντούκου Μαρία, Ουρανίτσα Δήμητρα, Παγώνη Δέσποινα-Ευθαλία, Φραγκάκη Ελένη (αναπλ), Γρηγορίου Δέσποινα-Κων/να, Φράγγου Ελένη.

Φιγούρες: 1η η Χρυσούλα Ιωάννου και 2η η Έλενα Φραγκάκη

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης

Και τις δύο αποστολές, συνόδεψε η έφορος του τμήματος και ο προπονητής κ. Κυριάκος Τάσιος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται στην πολύ σκληρή προπόνηση αλλά και στην καλή συνεργασία όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ. Σ. του Ομίλου, συγχαίρει τις αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και τον προπονητή για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

nova-sychronismeni2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις