Με ελεύθερη μεταγραφή στον Ολυμπιακό Β. οι Διαμαντοπούλου, Ντελή

Η Σταματία Διαμαντοπούλου και η Χαρά Ντελή αγωνίστηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ως δανεικές από τον B.C. Volos. Φέτος οι δύο παίκτριες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή, όπως ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με ελεύθερη μεταγραφή η Σταματία Διαμαντοπούλου και η Χαρά Ντελή. Οι συγκριμένες αθλήτριες αποτελούν ελπίδες για την βολιώτικη καλαθοσφαίριση, η Σταματία Διαμαντοπούλου αγωνίζεται στη θέση 5 και η Χαρά Ντελή στις θέσεις 1 και 2.
Φέτος και τα δυο κορίτσια θα είναι στο Βόλο, αφού τέλειωσαν τις μαθητικές υποχρεώσεις, απαλλαγμένες άγχους και φόρτου μαθημάτων και φροντιστηρίων, έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν εντατικά δίπλα σε καταξιωμένες αθλήτριες και να ενισχύσουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Να αποτελέσουν τον κορμό, μαζί με Αρτεμισίου, Χούτα, Μοδέα, Σιμιτζή και τα άλλα κορίτσια της Ακαδημίας της ομάδας, του Ολυμπιακού Βόλου του μέλλοντος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις