Για το “τρία στα τρία” η Νίκη υποδέχεται την Πτολεμαΐδα

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στην Γ’ Εθνική μπάσκετ για τη Νίκη. Μαζί με τον Φαίακα Κέρκυρας είναι οι μόνες ομάδες του 3ου ομίλου που έχουν πετύχει το αήττητο και φιλοδοξεί να το διευρύνει σήμερα (29/10) ενάντια στην Πτολεμαΐδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και θα αρχίσει στις 17.00.
Πλήγμα για το βολιώτικο συγκρότημα ο τραυματισμός του Θωμά Γεωργίου. Ο 34χρονος πλέι μέικερ υπέστη βαρύ διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον ΑΟΚ Βέροιας και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί αύριο.
Ο Λάμπρος Πρέκας θα βασιστεί στην εξής σύνθεση: Θεόδωρος Σούλης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Βασίλης Ρουσιώτης, Σάκης Κουτίνας, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Παναγιώτης Τσώλης, Στέφανος Διγενής, Φραγκίσκος Φερχάτι, Στέλιος Τσαβές, Ζήσης Καφάσης, Φίλιππος Πανιόπουλος, Φάνης Παπακώστας, Στέφανος Βλήτσιος, Κώστας Λωρίτης.
Η Διοικούσα Επιτροπή περιμένει και τη στήριξη των φιλάθλων. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ομάδα μας μετά το μεγάλο διπλό στην Βέροια, θέλει να κάνει το «3 στα 3» απέναντι στην δυνατή ομάδα του ΑΠΣ Πτολεμαΐδα. Η Δ.Ε., οι προπονητές και οι παίκτες της Νίκης Βόλου ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει για μια ακόμη φορά το γήπεδο και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε μια σημαντική νίκη στην δύσκολη εφετινή πορεία.
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται… Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται δωρεάν. Οι αθλητές της Ακαδημίας μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Οι σημερινοί αγώνες
του 3ου ομίλου
17.00 Νικόπολη-Ιωνικός
17.00 Φαίακας-Ζέφυρος
17.00 Φίλιππος Βερ.-ΑΟΚ Βέροιας
17.00 Ίκαροι Τρ.-ΑΓΣ Ιωαννίνων
17.00 Εύαθλος-ΓΕ Αγρινίου
18.00 Νίκη-Πτομελαΐδα
Ρεπό: Πρωτέας Γρεβ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις