Τέταρτη η Εθνική πόλο, έχασε από τη Σερβία με 11-8

Πάνω από τις δυνατότητές της αποδείχθηκε η κατάσταση του χάλκινου μεταλλίου για την Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς ηττήθηκε από την Σερβία στον μικρό τελικό με 11-8. Η πανίσχυρη ομάδα των Σέρβων μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι με τα… μπούνια, πήρε διαφορά τριών τερμάτων και δεν την έχασε ποτέ, φτάνοντας σε μια σχετικά άνετη επικράτηση και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Από την άλλη, η Εθνική μας μένει με την γλυκόπικρη γεύση της 4ης θέσης…

 

…Η Σερβία μπήκε πολύ δυνατά και μετά το πέρας των πρώτων δύο λεπτών του αγώνα, βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Η Ελλάδα δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί ούτε τον παίκτη παραπάνω, ήταν άστοχη ωστόσο με μπροστάρη τον Φουντούλη μείωσε σε 3-2. Η απάντηση των Σέρβων ήταν άμεση, καθώς προηγήθηκε ξανά με τρία τέρματα διαφορά (5-2) και το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 5-3 χάρη στο γκολ του Βλαχόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, η διαφορά έφτασε στα τέσσερα τέρματα με τα γκολ των Άλεξιτς και Τσουκ, με τον Γενηδουνιά να μειώνει σε 7-4 για την Ελλάδα, σκορ που έμεινε και μέχρι το τέλος της περιόδου. Ράσοβιτς και Φουντούλης σκόραραν από ένα τέρμα με την επανέναρξη (8-5) και ο Δελακάς 4 λεπτά πριν το τέλος μείωσε στα δύο γκολ την διαφορά. Οι Σέρβοι, όμως, έβρισκαν κάθε φορά… άκρη και τα έβγαζαν πέρα και μπήκαν στην τελευταία περίοδο με την διαφορά στα τρία τέρματα (10-7).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα, με την Εθνική να μην μπορεί να κάνει την αντεπίθεσή της και την Σερβία να φτάνει εν τέλει στο χάλκινό μετάλλιο, επικρατώντας με 11-8.

TA OKTAΛΕΠΤΑ: 3-5, 1-2, 3-3, 1-1

Ελλάδα: Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 1, Ποντικέας 1.

Σερβία: Ραντέλοβιτς 2, Πιέτλοβιτς 2, Φιλίποβιτς 1, Μάντιτς 1, Τσουκ 1, Ράσοβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 1.

πηγή: Sport-Fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις