Γιόρτασε τον τίτλο ο Σ.Σ. Βόλου

Για μια ακόμη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου και την Κυριακή 21 Μαΐου, το Δ.Σ. του συλλόγου, αθλητές – παλαιοί και νέοι – καθώς και φίλοι του Σ.Σ. Βόλου, έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού, για την κατάκτηση του τίτλου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σ.Σ. Βόλου αναφέρονται τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου από μέρες γινόταν ετοιμασίες για μια προγραμματισμένη εκδήλωση, προς χάριν των αθλητών του Συλλόγου, την Κυριακή 21 Μαΐου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2016-2017.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του, με τους γονείς τους. Παραβρέθηκαν, επίσης, παλαιά μέλη του Δ.Σ., παλαιοί αθλητές, καθώς και οι φίλοι του συλλόγου.
Η εκδήλωση περιελάμβανε σύντομη ομιλία του προέδρου κ. Δημήτρη Καρπίδα, σχετικά με την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, που τείνει να γίνει θεσμός, αφού επί πολλά χρόνια είναι βολιώτικη υπόθεση.
Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε γεύμα με αρνί, κοτόπουλα και λουκάνικα, όλα ψημένα στα κάρβουνα από ψήστες – μέλη και γονείς των αθλητών – που αν κρίνουμε απ’ αυτά που γευτήκαμε, ήταν γνώστες του ψησίματος. Τα ψητά συμπληρώθηκαν με άφθονες -προσφορές – σαλάτες, τυριά και γλυκά, που έφεραν μαζί τους οι γονείς των αθλητών.
Η γιορτή κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι.
Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται στους αθλητικούς συλλόγους που έχουν μικρούς αθλητές, διότι έτσι ο σύλλογος με την παρουσία και των γονέων, «δένεται» καλύτερα με άριστα αποτελέσματα στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών-αθλητών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις