Το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Ηρακλή

Στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή αγωνίζεται σήμερα (14.00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες μετρούν 17 σερί νίκες, σε περίπτωση που και σήμερα καταφέρουν να κερδίσουν, θα στεφθούν πρόωρα πρωταθλήτριες

μέσα στο «Ιβανόφειο», την έδρα του Ηρακλή. Κι αυτό, καθώς θα χρειάζονται μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο του αγώνα.
Για τον Ηρακλή το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο «χαρτί», καθώς μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει. Βέβαια, ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς ακόμη και με ήττα, εφόσον νικήσει Ασπίδα Ξάνθης και Πιερικό/Αρχέλαο εντός, καθώς και Καλαμαριά και Ρύσιο εκτός έδρας, θα τερματίσει πρώτος.
Τα κορίτσια προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για την σημερινή αναμέτρηση, δηλώνουν ετοιμοπόλεμες, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες της Εύης Κυριατζίδου που είναι τραυματίας. Οι 12 παίκτριες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Κατερίνα Νούλα, Νένα Παγκαλίδου, Χαρά Ντελή, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Κική Δημητριάδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Σταματία Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις