«Σάρωσαν» τα μετάλλια οι χιονοδρόμοι του ΕΟΣ Βόλου

Με τους τελευταίους αγώνες για την φετινή χρονιά στο όρος Βόρας – Καϊμάκτσαλαν ολοκληρώθηκε για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με επιτυχία το πρωτάθλημα αλπικού σκι, με τον ΕΟΣ Βόλου να πρωταγωνιστεί με τους αθλητές του σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.
Ιδιαίτερη μνεία…

πρέπει να γίνει στους αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών παίδων, κορασίδων και εφήβων, που πρωτοστάτησαν φέτος κατακτώντας χρυσά μετάλλια και κύπελλα. Στην κατηγορία παίδων κορασίδων η Σοφία Αγιώτη – Γεωργούλα με εντυπωσιακές διαδρομές ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην τεχνική κατάβαση (slalom), ενώ η Μένια Τσιοβόλου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και κυπελλούχος Ελλάδος.
Στην ίδια κατηγορία ο Θοδωρής Παπαπαναγιώτου κατέκτησε τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος, καθώς ανακηρύχθηκε πρώτος αθλητής και στα δύο αθλήματα δηλαδή στο slalom και την γιγαντιαία τεχνική κατάβαση). Στην κατηγορία Παίδων 2 ο Σταύρος Τσιόβολος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα sg cobine, ενώ στην κατηγορία των εφήβων ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου (φωτό) ανακηρύχθηκε για μία ακόμη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος στην τεχνική κατάβαση (slalom). Τους παραπάνω αθλητές προπονούν οι προπονητές Κώστας Παπακρίβος και Αλέξανδρος Τσακνάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις