“Πυρετός” προετοιμασιών ενόψει της 37ης Ανάβασης Πορταριάς “Aegean ΚΑΡΑΛΗΣ”

Ο πυρετός προετοιμασιών συνεχίζεται από τα μέλη της Λ. Α. Βόλου εν όψει του αγώνα της 37ης Ανάβασης Πορταριάς «Aegean ΚΑΡΑΛΗΣ» που θα διεξαχθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο αγώνας αποτελεί τον έβδομο (7) γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και του Ενιαίου SKODA FABIA .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Β.

Για μια ακόμη χρονιά ο αγώνας έχει τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία είναι αρωγός σε κάθε διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου συμβάλλοντας έτσι ακόμη περισσότερο σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που διαδραματίζεται στη πόλη μας , καθώς βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου – Αθλητικού Οργανισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.
Όλοι οι διεκδικητές θα δηλώσουν συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στην ένδοξη διαδρομή, στο βουνό του Πηλίου.

Μια ματιά στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα, όπου οι συμμετοχές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και θα λήξουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 έως 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρία σκέλη.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις και για το αποτέλεσμα θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή για τις δοκιμές το Σάββατο 11:30 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιέςκαι του αγώνα την Κυριακή στις 09:00 από τα ίδια σημεία.

Εναλλακτικές διαδρομές, μέσω Αηδονοφωλιές – Κουκουράβα – Μακρινίτσα – Πορταριά, καθώς επίσης και μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 24/9 στις 15:00 στο Ξενοδοχείο Xenia Palace στην Πορταριά.

Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί επίσης το παραπάνω Ξενοδοχείο.

728-90

Μέγας Χορηγός του αγώνα, το Πρατήριο Καυσίμων AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ. Χορηγοί το Hotel Xenia Palace, Opel Σφακιανάκης . Υποστηρικτές του αγώνα οι Food Service Καρακατσάνης, Ελαστικά Αντωνοβαρδάκης, Unil Opal Δεληκούρας, Γερανομεταφορές Κεφαλάς, Ξενοδοχεία Prasino galazio – Mple Feggari, ΕΨΑ, Ζαγορίν, Τόρης- Χατζή Ανταλλακτικά Αυτ/των, Αρδευτική Αναστασίου, Giusto Cafe, Στάμος Ανταλλακτικά Αυτ/των 4×4.

Χορηγοί Επικοινωνίας, Εφημερίδα Θεσσαλία, Αstra TV, DriversNews.gr, motori.gr, time2rally.gr, goalpost.gr, Power 100.2 fm, Αutomotopatras.gr , GRally.gr, Rallycar.gr, Kανάλι ένα 90,4fm, Attica TV.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640. wwwHYPERLINKhttp://www.lavolos.gr/”.HYPERLINKhttp://www.lavolos.gr/”lavolosHYPERLINKhttp://www.lavolos.gr/”.HYPERLINKhttp://www.lavolos.gr/”gr – email: lavolosclubHYPERLINK “mailto:@gmail.com

Σας περιμένουμε !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις