Νίκη με χιτσκοκικό φινάλε για τον Κένταυρο Αγριάς

Μια σημαντική νίκη με χιτσκοκικό φινάλε πέτυχε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, επί της αξιόμαχης ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν για καρδιακούς, κέρδισε με σκορ 24 – 23, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται από απ’ ευθείας εκτέλεση ελεύθερης ρίψης, από τον Ηλία Μιχαηλίδη, δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού…

 

…Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι στην περισσότερη διάρκειά του, όπως εξάλλου τα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας χορταστικό θέαμα στους πολλούς φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο Κένταυρος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι δημιουργώντας από την αρχή μια διαφορά 2 – 3 τερμάτων. Η διαφορά του σκορ έφτασε στο μέγιστό της σημείο, για την Μαγνησιώτικη ομάδα, στο 24ο λεπτό (11 – 6). Στα τελευταία όμως λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, τα αρκετά λάθη της ομάδας της Αγριάς, έφεραν την ομάδα του Κερατσινίου να μειώνει το σκορ σε 12 – 10, με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, παίρνοντας μάλιστα τη πρωτοπορία στο σκορ (12 – 13) στο 33ο λεπτό. Το παιχνίδι κύλησε ισορροπημένο και αμφίρροπο μέχρι το τελευταία του δραματικά λεπτά. Στα τελευταία οκτώ λεπτά η ομάδα της Αγριάς αν και αγωνιζόταν στη μεγαλύτερη διάρκεια με λιγότερους παίκτες, ήταν πιο ψυχωμένη (με τον Καραπαναγιωτίδη να αποκρούει δύο σημαντικά πέναλτι) και αποτελεσματική και είχε σταθερά την πρωτοπορία στο σκορ.

Στο τελευταίο μισό λεπτό του παιχνιδιού η ομάδα του Κερατσινίου επιτέθηκε και ισοφάρισε το σκορ (23 – 23) με τον Κώστα Ματθιάδη, 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Κένταυρος κέρδισε φάουλ και ο Ηλίας Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση, πέτυχε το νικητήριο τέρμα, δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του, δίνοντας ένα χιτσκοκικό φινάλε σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κενταύρου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με δέκα βαθμούς, στην τιμητική 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πιο ψηλά από τους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία την πορεία τους σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί, και προβλέπεται συναρπαστικό μέχρι την τελευταία του αγωνιστική.

Κένταυρος Αγριάς: (Τσιάπας) Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μιμίκος (4), Ζωναρόπουλος (5), Ασαρίδης (3), Κρατήρας (1), Κουρίδης, Νούλης (3), Σκετόπουλος (4), Μιχαηλίδης (2), Καρανάσιος (1), Μακρής (1). Οικονόμου, Δρενοβιάδης, Χούστης.

Ολυμπιακός Κερατσινίου: (Ανταλής) Ανδριώτης, Σωτηράκης, Σαμαράς (7), Πετράκος, Μαρούδας (3), Κουλακάρης (5), Νικολιουδάκης, Νικολαΐδης, Παντελάκης, Τσακίρης (1), Ματθιάδης (4), Καρδάσης, Μπαρμπαράκης (2), Ντέμα, Τυμπαμπόγλου, Λοπαρνάκης (1).

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2 -2, 4 – 2, 5 – 3, 7 – 4, 11 – 7, 12 – 10 (ημχ.)
13 – 14, 15 – 16, 16 – 16 18 – 19, 21 – 20, 24 – 23
Πέναλτι : 0/2 – 1/3
Δίλεπτες: 6 – 5

Το βίντεο από τον αγώνα μπορείτε να το δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=W1U3ozeAMyE, όπως επίσης μπορείτε να δείτε και τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα στη διεύθυνση:https://www.facebook.com/groups/54569194178/

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις