Θάνατος 21χρονου στους Πανελλήνιους αγώνες DRAGSTER στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster που διεξάγεται στις Σέρρες, σημαδεύτηκε από τον θανάσιμο τραυματισμό 21χρονου αγωνιζόμενου.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 9/10 Σεπτεμβρίου 2017 στην πίστα Dragster του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, λίγο μετά της 3.00 το μεσημέρι, ο 21χρονος

μοτοσυκλετιστής που έπερνε μέρος στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και τραυματίστηκε σοβαρά.
Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σερρών, που απέχει μόλις 4χλμ από την πίστα, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Έρευνες για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας:
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Σαββάτου 9/9 ο 21χρονος Δημοσθένης Αποστολίδης γνωστός αθλητής του χώρου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβράδυνσης και τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, υπέκυψε στα τραύματά του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιτροπή Αγώνων και τα Στελέχη της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και σε ένδειξη πένθους αναβάλουν τον αγώνα επιτάχυνσης ο οποίος διεξάγονταν παράλληλα με τον αγώνα μοτοσικλετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις