«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο ματς με το Αγρίνιο»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASSICO” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου τόνισε πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι απαιτητικό και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Αγρίνιο, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στους Ε. Χούτα, Γ. Αποστολακόπουλο, Δ. Πέγιο και Σ. Νταφέκα:

Για την ήττα στα Γιάννενα: «Μετά τις τρεις νίκες ήρθε μία ήττα από μία καλή ομάδα, η οποία στα τρία ματς που είχε παίξει, είχε δύο νίκες. Προήλθε μ’ έναν τρόπο που μας πόνεσε πάρα πολύ. Θα πρέπει να σημειώσω όμως πως η ομάδα μας αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Ένα είναι του Θωμά Γεωργίου και το άλλο του Θόδωρου Τοκατλίδη, δύο παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του playmaker. Κάτι που προκαλεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην οργάνωση της ομάδας. Με γνώμονα αυτά τα δεδομένα, παίξαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής και χάσαμε στα τελευταία 4’’ δεχόμενοι καλάθι.

Δεν στεκόμαστε στην ήττα, καθώς και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι. Στεκόμαστε στην πολύ καλή απόδοση των παικτών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάσανε μ’ αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα επηρεάζει σημαντικά ότι οι δύο τραυματίες αγωνίζονται στην ίδια θέση, όμως τα έχει αυτά ο αθλητισμός».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Την Κυριακή στις 17:00, στην έδρα μας, παίζουμε με τον Αγρίνιο, το οποίο έχει μία νίκη, δύο ήττες κι έχει κάνει το ρεπό του. Καμία ομάδα δεν έρχεται για να χάσει και για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει μετά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό να στηρίξει και να υποστηρίξει την ομάδα μας γιατί δεν σας κρύβω πως τα έξοδα στη Γ’ Εθνική είναι πραγματικά πολλά. Να σας δώσω μία τάξη μεγέθους, σ’ ένα εντός έδρας παιχνίδι, με το καλημέρα πληρώνουμε 350€ για διαιτητές, γραμματεία και Γιατρό αγώνα. Κάτι που σημαίνει πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και η παρουσία του κόσμου είναι διπλά σημαντική, μαζί με την υποστήριξή του για να φτάνει η ομάδα στη νίκη».

Για την εικόνα που έχει για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές: «Βλέπω πως δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ομάδων. Παράδειγμα, την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Φίλιππο Βέροιας, που είναι εκ των φαβορί για την άνοδο, να χάνει από τον ΑΟΚ Βέροιας. Κάθε παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή. Γι’ αυτό και για το παιχνίδι με το Αγρίνιο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Οι  ομάδες που ξεχωρίζουν και δείχνουν πιο δυνατές είναι ο Φαίακας Κέρκυρας,  ο Φίλιππος Βέροιας και τα Ιωάννινα, ενώ σ’ αυτό το γκρουπ τοποθετώ και την ομάδα μας. Και δεν το λέω εγώ, μας το λένε οι αντίπαλοί μας».

Για το διάστημα που θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γεωργίου και Τοκατλίδης: «Ο Γεωργίου θα απουσιάσει τουλάχιστον για 15 μέρες ακόμη και έναν περίπου μήνα ο Τοκατλίδης. Ευτυχώς ανταπεξέλθετε πολύ καλά σ’ αυτή τη θέση ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος αλλά οι απουσίες είναι απουσίες»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις