Με Παναθλητικό την Κυριακή στο ΕΑΚ τα αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας με τον Παναθλητικό, την προσεχή Κυριακή 8/10 για το κύπελλο Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για το κύπελλο Ελλάδας.
Ο αγώνας θα είναι και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που σχεδιάστηκε το καλοκαίρι και δουλεύει από τις 23 Αυγούστου, προκειμένου ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος μαζί με τις αθλήτριες να πετύχουν τους στόχους της ομάδας παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό μπάσκετ.
Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή μας, ενώ σήμερα Πέμπτη θα δοθεί αγώνας προετοιμασίας στη Λάρισα με την Ολύμπια σε ανταπόδοση του φιλικού της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και για να πάρουν παιχνίδια οι αθλήτριες μας, τεστάροντας τις δυνάμεις τους .
Στον αγώνα γίνονται ενέργειες να είναι στη διάθεση του προπονητικού team και η νεοαποκτηθείσα Αμερικανίδα σέντερ Σάρα Φέιρμπανκς, ώστε το ρόστερ να είναι πλήρες.
Στον αγώνα οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με την κόκκινη φανέλα, αλλά με νέο χορηγό το «Cafe Παραναού», που ουσιαστικά είναι συνέχεια του παλιού χορηγού μας Cruzar.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη κατανόηση των ανθρώπων που μας βοήθησαν αγοράζοντας τα Gold διαρκείας, αλλά λόγω εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο αυτό δεν είναι εφικτό από τον αγώνα κυπέλλου, αλλά θα είναι έτοιμα όλα στον πρώτο αγώνα έδρας για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις