Επιτυχημένη πορεία των τμημάτων του B.C. Volos

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο ανοιξιάτικο τουρνουά του BC Volos που έγινε στις 7 και 14 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας με συμμετοχή όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του  B.C.Volos έχει ως εξής…

…”Οι αθλητές και αθλήτριες μας ήταν χωρισμένοι σε ομάδες σύμφωνα με την ηλικία τους. Συμμετείχαν 12 ομάδες συνολικά και το τουρνουά τελείωσε με την απονομή των διπλωμάτων στους νεαρούς παίκτες και παίκτριες μας.Στην διάρκεια του τουρνουά υπήρχε μουσική υπόκρουση …το γήπεδο ήταν στολισμένο με τα λάβαρα της ομάδας μας και υπήρχε αναλυτική παρουσίαση τόσο των αθλητών αλλά και των παιχνιδιών.
Η παρουσία των γονέων και φίλων των αθλητών μας ήτανε πολύ μεγάλη σε όλα τα παιχνίδια και αυτό το γεγονός μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους και μας έδωσε δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε ακόμα πιο σωστά κα πιο δυναμικά.
Υπήρχαν επίσης παντού πανό και ενημερωτικά ταμπλό στο γήπεδο για την καλύτερη ενημέρωση παικτών και θεατών και μια καινοτομία από τους μικρούς μας με πίνακα από ζωγραφιές που έκαναν τα παιδιά.
Συνεχίζοντας την καλή πορεία των τμημάτων μας η Εφηβική μας ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στην Μαγνησία και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια και θα διεκδικήσει το τίτλο του Πανθεσσαλικού Πρωταθλήματος στα τελικά της ΕΣΚΑΘ.
Η ίδια ομάδα που αγωνίζεται και στην Α2 ΕΣΚΑΘ πέτυχε την Κυριακή 15/03 μεγάλη νίκη επί του δυνατού ΑΔΜΗΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ και έχει πολλές ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του.
Ακόμα μια διάκριση φαίνεται να έρχεται για την ομάδα τω κορασίδων μας η οποία μετά από 8 παιχνίδια βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος κορασίδων και μάλιστα αήττητη δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον νομό μας. Αν συμβεί αυτό τότε η ομάδα μας θα πάρει μέρος στον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑΘ.
Η παιδική μας ομάδα αν και κατά 80% ανανεωμένη έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και τερμάτισε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Νομού μας
Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα οργανωτικό και προπονητικό ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς και αυτό φαίνεται από την σωστή λειτουργία της ομάδας μας και αγωνιστικά αλλά και από την πορεία των τμημάτων μας .Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η πρόσκληση της Διαμαντοπούλου Σταματίας στην Εθνική Ομάδα κορασίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μπακογιώργο Τάκη.
Μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα μας μετά το 2011 που είχαμε στην Εθνική εφήβων την πρόσκληση του Σιμάκη Χρήστου.
Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι στο Β.C.V O L O S γιατί βλέπουμε η δουλειά μας να αποδίδει καρπούς και να έχει αντίκρισμα στην κοινωνία της Πόλης μας ,που μα στηρίζει με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που είναι κοντά μας τους αθλητές – τρίες , τους γονείς , τους προπονητές και όλους όσους μας βοηθάνε από την στιγμή που η ομάδα μας έκανε τα πρώτα βήματά της .
Οι εκδηλώσεις που έρχονται είναι :
Πασχαλινό Τουρνουά με συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής
Η Μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ στο Φιλίππου καφέ
Το Μεγάλο τουρνουά Μαΐου-Ιουνίου
Τελετή λήξης ( 17/06 )
7ο camp basket ( 22-26 /06 Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο )”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις