Τα …ρέστα τους Σαρακηνός και Πανιώνιος

Το Σάββατο 21/3 στις 15:30 ο Πανιώνιος επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. και μάλιστα στην έδρα του φορμαρισμένου Σαρακηνού.

Το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς οι μεν γηπεδούχοι δειλά-δειλά, παιχνίδι με παιχνίδι έχουν πλησιάσει πολύ την κορυφή και ίσως από το πουθενά, έχουν βαθμολογικές πιθανότητες να κόψουν και ως πρώτοι το νήμα στο φινάλε του συγκεκριμένου ομίλου.

Η ομάδα του Θ. Ψαρόμπα, σε κάθε παιχνίδι κάνει αυτό που χρειάζεται για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, αφού με βάσει τους έως τώρα αριθμούς, σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές σε κάθε παιχνίδι ενώ 1 στις 10 τελικές δέχεται γκολ.

Από την αντίπερα όχθη, η δε ομάδα του Πανιωνίου γνωρίζει πλέον πολύ καλά πως πρέπει να παλέψει όλα τα ματς και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί σε συγκομιδή βαθμών για να αποφύγει την θέση των μπαράζ. Άξιο αναφοράς είναι, πως ακόμη και την εβδομάδα που η ομάδα της Ν. Ιωνίας έκανε το ρεπό της, ο Σπ. Φώτου είχε κανονικά πρόγραμμα προπονήσεως με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν, μια εικόνα που σίγουρα δείχνει πόσο πολύ θέλουν και οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου να σώσουν την φετινή «παρτίδα». Όσο αφορά τα αγωνιστικά, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για τους φιλοξενούμενους, με μόνο σίγουρο απόντα τον αριστερό μπακ Γ. Στ. Μπασδάνη που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις