Βάθρο για τον Μάνο Βούλγαρη στην Ιταλία

Ο Μάνος Βούλγαρης μετά από μία μακρά περίοδο αποχής, επανήλθε στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα στους αγώνες καρτ κι επανήλθε πιο εντυπωσιακά απ’ ότι και ο ίδιος θα περίμενε. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Χάσκοβο για το Βαλκανικό πρωτάθλημα, ήρθε ακόμη μία διάκριση για τον νεαρό οδηγό καρτ, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία “K.F.”στον αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λιγκότo Φιέρε, στο Τορίνο.

Στον Βολιώτη οδηγό αγωνιστικών καρτ, εμπιστεύτηκε το μονοθέσιό της η “ Team Senna by Salvatore” κι αυτός φρόντισε να τους εκπροσωπήσει επάξια.

Ο Μάνος Βούλγαρης δήλωσε στο goalpost.gr για την εμπειρία του στην Ιταλία:

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Ήταν μια πραγματικά δυνατή και όμορφη εμπειρία για μένα. Η Ιταλία φημίζεται έτσι κι αλλιώς για το υψηλό επίπεδο της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ομάδα μας έμεινε προσηλωμένη από την πρώτη έως την τελευταία μέρα ενώ οι δυσκολίες και τα προβλήματα δεν έλειψαν. Μένουμε ευχαριστημένοι από την οδήγηση και την απόδοση μας ενώ ευελπιστώ την επόμενη φορά να βρεθώ στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Συνεχίζουμε δυναμικά προσηλωμένοι στον έναν και μοναδικό στόχο – όνειρο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου, στην ομάδα μου (Team Senna by Salvatore) αλλά ιδιαίτερα στον χορηγό μου Νίκο Καραλή με την “Aegean ΚΑΡΑΛΗΣ” που απέδειξε ότι πέρα από μέγας χορηγός μου είναι κι ένας άνθρωπος που “αγκαλιάζει” με όλη του την αγάπη, εκείνον που με όλο του το είναι επιδιώκει να κατακτήσει τον στόχο του»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις