Χρήσιμα συμπεράσματα από την συγκέντρωση των Υπευθύνων Ακαδημιών

Την Τετάρτη 18/3/2015 στα γραφεία της ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Υπεύθυνων όλων των Ακαδημιών της περιοχής με την Επιτροπή του Πρωταθλήματος Υποδομής της Ένωσης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Κουτσουνίδη Γιώργο.

Το παρόν έδωσαν σχεδόν όλες οι Ακαδημίες και μέσα από την ανάλυση των προβλημάτων και από τις δύο πλευρές βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τον πρωτάθλημα υποδομών και όχι μόνο.

Γενικότερα…

…συμφωνήθηκε η επόμενη προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ακαδημιών να είναι σε πιο οριοθετημένα πλαίσια και να αναρτηθεί στις αρχές του Ιουνίου έτσι ώστε η εκκίνηση του Πρωταθλήματος να γίνει στα τέλη του Σεπτέμβρη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για την πολύ καλή εικόνα της διαιτησίας αλλά και για την σταθερή παρουσία γιατρού σε όλους τους αγώνες.

Επίσης υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για το Πασχαλινό τουρνουά καθώς και για τα τμήματα Bambini, τα οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθούν το μήνα Μάιο.

Τέλος κάποια σωματεία εξέφρασαν το ενδιαφέρον της δημιουργίας ενός πρωταθλήματος Β’ ομάδων (ηλικίες 15-18), η οποία πρόταση θα μελετηθεί από την Επιτροπή και θα διαβιβαστεί στο ΔΣ της Ένωσης.

Η Επιτροπή του Πρωταθλήματος Υποδομής της Ένωσης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Υπεύθυνους των Ακαδημιών για την ανταπόκριση αλλά και για την ειλικρινή και υγιής συζήτηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις