Προσφορά εβδομάδας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» 1/2 έως και 07/02

Αυτή την εβδομάδα από 1/2 και έως 07/02 απόκτησε το Tablet iQ Tab Ocean 3G από 139 ευρώ ΜΟΝΟ 109 ευρώ, στο κατάστημα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” στο Βόλο, Δημητριάδος 185 με Σ. Σπυρίδη.

 germanos-link

MLS IQTAB Ocean 3G Μπλε

MLS.jpeg

Ισχυρό και πρακτικό
Το MLS iQTab Ocean 3G είναι ένα Tablet με οθόνη IPS 8 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core MT8382 1.30 GHz και μπαταρία που προσφέρει αυτονομία έως και 8 ώρες. Διαθέτει δύο κάμερες, την κύρια ανάλυσης 3.2 Mp και την εμπρόσθια ανάλυσης 1.3 Mp για βίντεο κλήσεις και πεντακάθαρες Selfies. To MLS iQTab είναι το πρώτο Tablet που σου συστήνει την προσωπική σου βοηθό, τη MAIC. Απλά με το άνοιγμα του Tablet η MAIC μπορεί με μια φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω της Google. Απόλαυσε μοναδικές λειτουργίες της MLS στα Ελληνικά απευθείας από το Tablet σου! Επίσης, προσφέρει εκπληκτική συνδεσιμότητα 3G HSPA+ για ατελείωτες ώρες σερφαρίσματος στο ιντερνετ..

MLS Artificial Intelligence Center
Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός. Με το άνοιγμα του MLS iQTab Ocean 3G, μπορείς με μία φωνητική εντολή να ανοίξεις όποια εφαρμογή επιθυμείς από όσες έχεις στη συσκευή σου. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, ” Bluetooth ” κλπ τα ενεργοποιεί. Το MLS iQTab Elegant Wifiέχει προεγκατεστημένες τις εκπληκτικές εφαρμογές της MLS που συνεργάζονται με την MAIC. Ενδεικτικά οι εφαρμογές Talk & Watch για να βρίσκει βίντεο στο Youtube με τη φωνή σου, Talk & Search για φωνητική αναζήτηση στο Google, Talk & Email για φωνητική αποστολή e-mail και Talk & Post για φωνητική κοινοποίηση post στο Facebook.

Τεχνολογία που σε πάει παντού!
Κομψό, ultra slim, με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές. Έξυπνο και με ασυναγώνιστο στυλ, χάρη στην κατασκευή εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, που το κάνει πιο ανθεκτικό κι εντυπωσιακό, χωρίς να επηρεάζει το πάχος ή το βάρος του. Εξαιρετικά λεπτό και ιδιαίτερα ελαφρύ, το MLS iQTab Ocean 3G μπορείς να το παίρνεις μαζί σου εύκολα, παντού. Στα παιχνίδια, ο γρήγορος Quad Core επεξεργαστής του τα κάνει να τρέχουν άψογα. Στις ταινίες, με τη θύρα micro HDMI, συνδέεις το MLS iQTab με την τηλεόρασή σου για να απολαμβάνεις καλύτερα κάθε στιγμή της ταινίας σου. Οι δύο κάμερες των 3.2MP και 1.3MP θα απαθανατίσουν όλες τις αγαπημένες σου στιγμές. Όπου και να θέλεις να πας το MLS iQTab έρχεται μαζί σου. Υπερέχει. Εντυπωσιάζει. Ακούει τις ανάγκες σου και τις καλύπτει με στυλ.

Μοναδικά χαρακτηριστικά
Με βάρος 370 g, μοναδικό design, τετραπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 3G HSPA+ για πολύ γρήγορο σερφάρισμα και Android 4.4.2 (KitKat) αλλά και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Talk&Drive, το MLS iQTab Ocean 3G θα γίνει το αγαπημένο σου Tablet! Η υψηλής ανάλυσης IPS LCD Multitouch οθόνη του Tablet της MLS και το context sensitive menu διευκολύνει την πλοήγηση, μετατρέποντάς τη σε πιο ξεκούραστη και άνετη. Μπορείς να σερφάρεις χωρίς να κουράζεσαι ενώ ανταποκρίνεται πλήρως στις εντολές σου μέσα από την φιλικότητα και την ευχρηστία της touch screen τεχνολογίας. Aνάλυση HD 1280 x 800 με διαγώνιο 8 ιντσών, για υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις