Προσφορά “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” από 11/2 έως 14/2

Aπό την Πέμπτη 11/02 και έως 14/02, απόκτησε το εκπληκτικό Samsung Galaxy S6 32GB από 669€ MONO 499€, στο κατάστημα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” στο Βόλο, Δημητριάδος 185 με Σ. Σπυρίδη.

germanos-link

 

SAMSUNG Galaxy S6 32GB Μαύρο

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός με αυθεντικά υλικά μετάλλου και γυαλιού!

Το Galaxy S6, η νέα ναυαρχίδα της Samsung, συνδυάζει χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Η πολυτελής κατασκευή του από μέταλλο και γυαλί πραγματικά εντυπωσιάζει! Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning® Gorilla Glass® 4 και αντανακλά τέλεια στο φυσικό φως, ενώ η φωτεινή και ζωντανή οθόνη Quad HD Super AMOLED των 5.1 ιντσών με ενίσχυση ορατότητας στον εξωτερικό χώρο κάνει την εμπειρία θέασης ξεχωριστή, χωρίς συμβιβασμούς – οπουδήποτε, οποτεδήποτε! Το Samsung Galaxy S6 έχει διπλασιάσει την ταχύτητα εκκίνησης και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την άμεση έναρξη των εφαρμογών του. Τώρα δε χρειάζεται να περιμένεις και να αντιμετωπίζεις ενοχλητικά κολλήματα.Με τον 64-bit Octa Core η λειτουργικότητα του Smartphone είναι υψηλή, ενώ το multitasking και οι multimedia εφαρμογές είναι πλέον τάχιστες, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για να έχεις τη μέγιστη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Ζωντανές εικόνες με τη γρήγορη και φωτεινή κάμερα

Το Galaxy S6 είναι εξοπλισμένο με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις του οι οποίες προσφέρουν φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή των 5ΜΡ και στην οπίσθια των 16ΜΡ κάμερα προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι. Οι λειτουργίες Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) και IR Detect White Balance προσφέρουν αναβαθμισμένη ευαισθησία στο φως και υψηλή ευκρίνεια. Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο.

Wireless και τάχιστη φόρτιση

Στο Samsung Galaxy S6 δεν χρειάζεσαι πλέον καλώδιο για να φορτίσεις τη συσκευή. Με την ταχύτατα φορτιζόμενη μπαταρία, έχεις μιάμιση φορά συντομότερη διαδικασία σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό σου εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο απόλαυσης. Η ασύρματη δυνατότητα επαναφόρτισης σου επιτρέπει να τοποθετήσεις τη συσκευή στο κατάλληλο pad που μπορείς ν’ αποκτήσεις και να αποχωριστείς για πάντα τα καλώδια που συνήθιζες να χρησιμοποιείς γι’ αυτήν τη διαδικασία.

Τσέκαρε άνετα την κατάσταση

Με τη νέα εφαρμογή Smart Manager μπορείς να ελέγχεις άμεσα κι αξιόπιστα μια σειρά από πολύτιμες λειτουργίες της συσκευής σου, όπως την κατάσταση της μπαταρίας, το περιθώριο που έχεις στον αποθηκευτικό χώρο, την μνήμη RAM, ζητήματα ασφαλείας και άλλα πολλά. Με το PC Sync που υποστηρίζει το σύστημα Android έχει εύκολο συγχρονισμό των δεδομένων σου και βέβαια το απαραίτητο back- up στον υπολογιστή σου.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις