Έξοδος για τη Σκιάθο και ντέρμπι Μυρμηδόνων-Δήμητρας στον 2ο όμιλο

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Α΄ ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο στην κορυφή και στην ουρά των δύο ομίλων της.
Στον 1ο όμιλο το Σάββατο έχουμε τέσσερις αγώνες το Σάββατο που ξεκινούν στις 15:30.
Η ΑΕ 2002 υποδέχεται την Δημητριάδα στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου σε ένα παιχνίδι δίχως μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες είναι ασφαλείς αφού βρίσκονται μακριά από την ζώνη ενώ τις χωρίζουν δύο βαθμοί. Η ΑΕ Διμηνίου καλείται να κερδίσει την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο του Διμηνίου για να συνεχίσει να βρίσκεται μία ανάσα από την πρωτοπόρο Σκιάθο. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι…

…είναι φαβορί για την νίκη αφού στις δύο έως τώρα συναντήσεις των δύο ομάδων η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου κέρδισε με άνεση την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος η Ιωλκός θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα της δώσει ανάσα αλλά και ελπίδα για την παραμονή της στην κατηγορία κόντρα στον Μαγνησιακό που έχει πάρει φόρα στον δεύτερο γύρο μετρώντας πολλές νίκες.
Ο Σαρακηνός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο γήπεδό του. Οι ροσονέρι είναι φαβορί για την νίκη κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες δύο φορές έως τώρα, μία στα πλαίσια του Κυπέλλου στο γήπεδο του Σαρακηνού και μία στην έδρα του Πανιωνίου στα πλαίσια του Πρωταθλήματος με την ομάδα του Θανάση Ψαρόμπα να επιβάλλεται με σχετική ευκολία αφού πέτυχε τέσσερα γκολ σε κάθε αναμέτρηση.
Την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής ο Άρης θα υποδεχθεί τον Θησέα Αγριάς. Οι ”πράσινοι” στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 4-0 τους γηπεδούχους συνεπώς η ομάδα του κ. Βλαχόπουλου θα θελήσουν να πάρουν την ρεβάνς.
Τέλος, η Σκιάθος δοκιμάζεται στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στον επικίνδυνο Ηρακλή. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα τον απομακρύνει οριστικά από την ζώνη του υποβιβασμού όμως οι νησιώτες θα επιδιώξουν την νίκη για να συνεχίσουν στην κορυφή του ομίλου.

Στον 2ο όμιλο, το ντέρμπι Μυρμηδόνες-Δήμητρα ανοίγει την αυλαία. Οι ”πράσινοι” του κ. Βουρούκου θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να συνεχίσουν να βρίσκονται μία ανάσα πίσω από τον πρωτοπόρο Αλμυρό ενώ θέλουν να πάρουν και την ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα τους, του πρώτου γύρου. Οι Μυρμηδόνες τον Δεκέμβρη πήραν διπλό μέσα στην Ευξεινούπολη σ’ έναν επεισοδιακό αγώνα κερδίζοντας την Δήμητρα 2-3.
Ο Πρωτεσίλαος αντιμετωπίζει στον Πτελεό τον γειτονικό Αχιλλέα. Η ομάδα του Αχιλλείου θα παλέψει για τη νίκη που θα την αποσπάσει οριστικά από την ζώνη του υποβιβασμού.
Διαγόρας και Αετός θα κοντραριστούν στο Στεφανοβίκειο σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει βαθμολογικά κυρίως τους φιλοξενούμενους που θέλουν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού τους. Την Κυριακή η ΓΣ Αλμυρού θα υποδεχθεί την ουραγό Μακρινίτσα σ’ ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι γι’ αυτήν, στο γήπεδο του Αλμυρού.
Τέλος, ο Αίας θα υποδεχθεί την ΕΜΑ στην Σούρπη και ο Άθλος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο Ριζόμυλο. Το ρεπό της θα κάνει η Αγχίαλος.

Επιμέλεια: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις