Συνεχίζει αήττητη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

Στο β’ γύρο του τοπικού πρωταθλήματος βόλει της ΕΣΠΕΚΕΛ (Α’ ΦΑΣΗ) περάσαμε αυτή την εβδομάδα και για την 4η αγωνιστική η ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ αντιμετώπισε το βράδυ της Δευτέρα (30/1) στο Βάκης Παρασκευόπουλος, την ομάδα της Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- ΙΑΣΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, την οποία και νίκησε με σκορ 3-0 σετ (25-19,25-22,25-13), όπως…

είχε συμβεί και στον αντίστοιχο αγώνα του α’ γύρου.
Στις πρώτες 4 αγωνιστικές η ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ είναι πρώτη με 12 βαθμούς και 12-0 σετ, συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της για την επόμενη φάση.
Η νεανική ομάδα του Γυμναστικού είχε τον έλεγχο του αγώνα και ο προπονητής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του.
Η μαχητική ομάδα του Διμηνίου προσπάθησε στα δύο πρώτα σετ να φέρει τον αγώνα προς το μέρος της, αλλά η αποφασιστικότητα των αθλητριών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ δεν το επέτρεψε.
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Γιόλας-Σιδηροπούλου): Τσαπραίλη, Ράμπου, Τρυπίλα, Σταμοπούλου (L), Ραμιώτη (L), Μακρή, Λοντρίδη, Παπαδοπούλου, Αυγερινού, Βαγγελούδη, Καραδήμου, Αμυγδαλοπούλου, Γιόλα.

Τέλος οι ομάδες Παγκορασίδων Β και Γ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, το Σάββατο 28-1-2017 αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Νίκης Βόλου και Αργώ Βόλου, όπου και κέρδισαν με 3-2 και 3-0 σετ, για την 1η αγωνιστική του ειδικού τουρνουά για αυτές τις ηλικίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΣ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις